Erling Haalandin superilta päätettiin kesken kaiken – Messin uutta ennätyskihausta kelpaa kelata

Manchester Cityn supertähti Erling Haaland takoi kaksi maalia avauspuoliajalla FC Kööpenhaminaa vastaan ja seurasi toisen jakson sivusta. City paineli jalkapallon Mestarien liigan G-lohkon ottelussa lopulta 5–0-voittoon.

Haaland kihautti kaksi maalia 32 minuuttiin. Ensimmäinen syntyi seitsemännellä peliminuutilla (video alla), ja 32. minuutilla hän kasvatti johdon 2–0:aan olemalla jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan (video jutun ylälaidassa).

City johti taistoa avauspuoliajan jälkeen turvallisesti 3–0, ja päävalmentaja Pep Guardiola otti Haalandin vaihtoon tarjoten tulikuumalle norjalaiskärjelle lepoa, vaikka tämä olisikin todennäköisesti iskenyt vielä lisääkin häkkejä.

Haaland on viimeistellyt tällä Mestarien liiga -kaudella viisi maalia kolmeen peliin.

G-lohkon kärki City on voittanut kaikki kauden kolme Mestarien liiga -otteluaan ja on yhdeksässä pisteessä, kun taas Kööpenhamina majailee lohkojumbona yhdellä pinnalla.

Messi tukevoitti ennätystään

PSG joutui supertähtineen tyytymään Benfican vieraana 1–1-tasapeliin H-lohkossa.

PSG:n johtomaalin painoi Lionel Messi. Vasemmalla jalalla syntynyt osuma oli klassisen kaunista argentiinalaista (video alla).

Messi tukevoitti samalla nimissään olevaa ennätystä. Hän on maalannut nyt 40:tä eri seuraa vastaan Mestarien liigassa.

PSG ja Benfica ovat kumpikin seitsemässä pisteessä H-lohkon kärkiparina. Juventus kampesi kolmeen pinnaan, kun taas italialaisille vieraissa 1–3 taipunut Maccabi Haifa jatkaa nollilla.