Erling Haaland maireana ilmiömäisestä unelmamaalistaan – lähetti erityiset terveiset esikuvalleen: "Opin sen häneltä"

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Erling Haaland iski häikäisevän maalin Borussia Dortmundin verkkoon. Norjalaistähti lähetti iloiset terveiset Zlatan Ibrahimovicille.

Kenellekään ei pitäisi tulla enää yllätyksenä, että Erling Haaland tekee maaleja kuin liukuhihnalta. Keskiviikkona Haaland kuitenkin onnistui yllättämään, kun hän iski akrobaattisella suorituksella ilmiömäisen osuman entisen seuransa Borussia Dortmundin verkkoon.

Haaland kommentoi upeaa osumaansa pilke silmäkulmassa. Norjalainen lähetti samalla iloiset terveiset akrobaattisista suorituksistaan tunnetulle Zlatan Ibrahimovicille.

– Opin sen herra Zlatanilta. Toivon, että hän on ylpeä tuosta maalista, Haaland virnuilee Ruotsin C Moren haastattelussa.

City-luotsi Pep Guardiola puolestaan vertasi Haalandin temppua Ibrahimovicin lisäksi myös Hollannin jalkapallolegenda Johan Cruyffiin.

– Mikä maali! Muistan, että kauan aikaa sitten Johan Cruyff teki samankaltaisen maalin Atletico Madridia vastaan, Guardiola hehkuttaa Sky Sportsin mukaan.

– Muistan myös, että rakkaalla ystävälläni Ibrahimovicilla oli taito nostaa jalka kattoon. Erling on aika samanlainen. Se on hänelle luonnollista. Hän on elastinen, notkea ja pystyy saamaan kontaktin palloon laittaakseen sen maaliin, Guardiola kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat