Mainos

Entinen tappelija Amirkhanille: ”Olen pahoillani, jos sain sinut häpeämään – häpeän itsekin”'

Vapaaottelija Makwan Amirkhani ripitti eilen Facebookissa tappeluvideoita jakaneita nuoria – ja sai välitöntä palautetta viestistään.

Instagramissa oli jaettu tappeluvideota, jossa maahanmuuttajataustaiset nuoret käyttävät rajua väkivaltaa.

– Jätkät potkii maassa olevia ja istuu toisen päällä, lyö silmittömästi – ajattelematta yhtään mitä seurauksia tällä on kun teette näitä videoita, Amirkhan kirjoitti.

– Te teette niin monen muun maahanmuuttajan elämästä vaikeempaa täällä Suomessa. Me, jotka yritetään puolustella teitä, sanotaan että nää on yksittäistapauksia. Mutta näitä yksittäistapauksia on tullut törkeen paljon, että vähän vaikee pojat puolustella teitä. Teidän pitäis muistaa se, että te ootte vieraassa maassa edelleen, ja tuutte oleen aika pitkään vieraita täällä.

Kritiikki näytti osuneen kohdilleen, sillä entinen tappelija vastasi Amirkhanille osoitetussa viestissä katuvansa nuoruuden hölmöilyjä. Viestissä käy ilmi, että hän on esiintynyt yhdellä julkaistuista tappeluvideoista.

Amirkhanille pahoitteluviestin lähettänyt sanoo, ettei tiedä, kuka tai ketkä videot on ladannut palveluun, mutta Amirkhanin kirjoitus sai hänet ymmärtämään, miten typerästi hän oli toiminut. 

"Olen pahoillani, jos sain sinut häpeämään ja se ei ole väärin, koska itsekkin häpeän nyt. Tapahtunut on tapahtunutta ja pyysin profiilin omistajaa poistamaan minun videoni ja muidenkin videot.", ex-tappelija kirjoitti Amirkhanille Messenger-viestissä.

Myös Rap-artisti Musta Barbaari kyseenalaisti eilen videot näkyvästi.

– Kattokaa onks teiän ystävät tai sisarukset näissä videoissa, kattokaa jos ootte ite näissä videoissa! Onks tää kunnioitettavaa teiän mielestä, kauhistelee Musta Barbaari Instagramissa.


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.