Entinen Salkkarit-tähti juhlisti railakkaasti kolmekymppisiään – naapureiden kommentit vetivät suupielet hymyyn

Salkkareista tutuksi tullut Venla Savikuja kertoo Instagramissa juhlistaneensa viikonloppuna kolmekymppisiään ystävänsä Oona Karen seurassa.

Salatut elämät -sarjan Heidi Aaltosen roolista aikanaan suosioon noussut näyttelijä Venla Savikuja paljasti sunnuntaina Instagram-tilillään juhlistaneensa viikonloppuna kolmekymppisiään.

Savikuja kertoi juhlistaneensa viimeisiä päiviään 29-vuotiaana niin ikään Salkkareista tutun, mutta sittemmin jo sarjan jättäneen kollegansa Oona Karen seurassa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuvatekstissä Savikuja paljasti lisäksi ilahtuneensa siitä, kun naapurit olivat arvuutelleet tämän ikää.

– Kaksi naapuriani luulivat ihan tosissaan, että täytän 18. Kun sanoin, että kyseessä on hieman pyöreämpi luku, veikkaus oli 20. Luulenpa, että täytän siis taas 20, näyttelijä riemuitsi.

Savikuja ja Kare opiskelivat Salkkarit jätettyään yhtä aikaa näyttelemistä Kööpenhaminassa. Nyt kaksikko on julkaissut säännöllisesti sosiaalisessa mediassa kuvia yhteisistä taideprojekteistaan.

Savikuja nähtiin Salkkareissa Heidi Aaltosen roolissa vuodet 2009–2015. Salkkareiden jälkeen urheilullinen ja sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen Savikuja oli mukana Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2015.

Viimeksi Savikuja nähty esimerkiksi tv-sarjoissa Keihäsmatkat ja Modernit miehet. Heinäkuun lopulla hän paljasti Instagramissa, että hänet tullaan näkemään myös Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja