Mainos

Entinen Salkkarit-tähti Jasmin Hamid paljastaa lapsensa nimen – päätöstä pohdittiin kuukausia

Jasmin Hamid kertoo vauvan nimen keksimisen olleen hankalaa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Hamid paljastaa blogissaan esikoispoikansa nimen. Viime lokakuussa syntyneen lapsen nimeksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen Adil Aleksander.

– Kutsumanimi Adil tarkoittaa rehtiä ja oikeudenmukaista, ja se on helppo lausua, olipa lausuja mistä päin maailmaa tahansa. Toiseksi nimeksi valikoitui Aleksander, joka niin ikään toimii kaikilla kielillä ja tulee isänsä Santun nimestä, Hamid kirjoittaa.

Hamid kertoo pohtineensa sopivaa nimeä puolisonsa kanssa jo hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää. Valinta osoittautui kuitenkin odotettua hankalammaksi, ja asiaa mietittiin vielä pitkään vauvan syntymän jälkeen.

– Maistraatista lähetettyjen papereiden palautuspäivä (2kk syntymästä) meni ohi ja edelleen meillä ei ollut harmainta aavistusta, mikä antaa vauvalle nimeksi. Sovimme itsellemme uusia ja uusia deadlineja, jotka kerta toisensa jälkeen menivät huomaamatta ohi. Ei auttanut kuin istua alas ja päättämällä päättää vauvan nimi.

Nimen valintaan liittyi vielä ylimääräistä jännitystä, sillä maistraattiin lähetetty nimikirje palautui takaisin.

– Tärisevin käsin avasin kuoren, ja jännitin mitä sieltä löytyy. Eikö kaiken pähkäilyn jälkeen nimi kelvannutkaan ja joutuisimme aloittamaan rumban alusta? Onneksi pelko oli turha – olimme vain unohtaneet allekirjoittaa paperin, Hamid kertoo.

Hamid kertoi hiljattain MTV Uutisille, että on nauttinut äitiydestä. Arki esikoisen kanssa on sujunut kaikin puolin hyvin.

– Hän on ollut aurinkoinen ja helppo lapsi, olen nauttinut vanhemmuudesta tosi paljon. On ollut niin paljon kivempaa kuin olisi ikinä osannut arvata.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja