Entinen NHL-hyökkääjä paljasti "järkyttävän" tulokaskokemuksensa 13 vuoden hiljaisuuden jälkeen – joukkuekaverin upea teko pelasti tilanteesta

Tulokaskausi tuo monia haasteita NHL-kiekkoilijoille. Pelillisten asioiden lisäksi myös kaukalon ulkopuoliset tekijät voivat aiheuttaa päänvaivaa nuorille kiekkoilijoille. Entinen NHL-hyökkääjä Zack Stortini on kertonut esimerkin omasta tulokassesongistaan.

Edmonton Oilersissa NHL-uraansa aloitellut Stortini vietti aikaa urallaan miljoonia dollareita tienanneiden ammattilaisten kanssa kaudella 2006–2007. Tuolloin 21-vuotiaan Stortinin pankkitilin saldo näytti hieman erilaista lukemaa.

Jääkiekosta kirjoittava Twitter-käyttäjä Archaeologuy kertoo Stortinin ravintolatarinasta.

– Zach Stortini kertoi juuri tarinan siitä, kun hän oli ollut NHL:ssä noin viikon ja hänen joukkueensa pelasi luottokorttipeliä, jossa hänen korttinsa nostettiin. Lasku oli enemmän kuin mitä hänellä oli pankkitilillään. Ales Hemsky (silloinen Oilers-hyökkääjä) sanoi hiljaa järkyttyneelle tulokkaalle, että hänellä ei ole syytä huoleen. Hän (Hemsky) ottaa laskun ja maksaa sen kertomatta asiasta kenellekään muulle.

Stortini kertoi lopuksi uskovansa, että asia on ollut vain Hemskyn ja hänen tiedossa viimeiset 13 vuotta.

Luottokorttipelissä laitetaan siis kaikkien syömässä olleiden kortit samaan läjään ja nostetaan yksi satunnaisesti.

Stortini, 33, pelasi viime kaudella AHL:n Charlotte Checkersissä. NHL:ssä hän kiekkoili viimeksi kaudella 2011-12. Hänellä on vyöllään yhteensä 257 NHL-runkosarjaottelua. 

Alla twiitit.


Lue myös:

    Uusimmat