Entinen lapsitähti Adam Rich on kuollut 54-vuotiaana

Näyttelijä Adam Rich löydettiin lähteiden mukaan kuolleena kotoaan.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Adam Rich on menehtynyt 54-vuotiaana lauantaina 7. tammikuuta, kertovat TMZ ja CNN. Richin perheen mukaan näyttelijä menehtyi kotonaan Los Angelesissa, mutta kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Lähteiden mukaan Rich olisi löydetty kotoaan kuolleena, mutta asiassa ei epäiltäisi rikosta. 

Rich tunnetaan parhaiten lapsinäyttelijänä Eight Is Enough -sarjassa, jota esitettiin vuosina 1977-1981. Sarjassa Rich esitti Bradfordin perheen nuorinta jäsentä Nicholasia. 

Eight is Enough -sarjan lisäksi Rich näytteli 1970- ja 1980-luvuilla useissa muissa televisiosarjoissa sekä televisioelokuvissa. Rich nähtiin myös Baywatch-sarjassa vuonna 1993, jonka jälkeen hän vetäytyi televisiosta kymmeneksi vuodeksi. Vuonna 2003 hän esitti itseään David Spaden komediassa Dickie Roberts: Former Child Star sekä esitti samana vuonna myös Krokotiilimiestä Reel Comedy -televisiosarjassa. 

Rich kärsi lähteiden mukaan eläessään päihdeongelmasta ja joutui myös ongelmiin poliisin kanssa vuonna 1991 väitetyn ryöstön takia, mutta hänen  Eight Is Enough -kollegansa, näyttelijä Dick Van Patten maksoi lähteiden mukaan Richin takuut ja tämä pääsi vapaalle jalalle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja