Ex-presidentin neuvonantaja Fox Newsille: Trump perustaa oman somekanavan lähikuukausina

Trumpin Twitter-tilin poistaminen kuohuttaa: Sensuuria vai vastuullinen ratkaisu? 5:36

Ex-presidentti heitettiin ulos useista sosiaalisen median palveluista sen jälkeen, kun katsottiin yllyttäneen kannattajiaan väkivaltaiseen kapinaan.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on pitkälti pysytellyt pois julkisuudesta alkuvuodesta tapahtuneen vallanvaihdon jälkeen. Valtakautensa aikana ahkerasti twiittaillut presidentti on ollut myös ulkona sosiaalisesta mediasta sen jälkeen, kun väkijoukko hyökkäsi kongressirakennukseen Washingtonissa tammikuun 6. päivä.

Sosiaalisen median yhtiöt Twitter etunenässä sulkivat Trumpin tilit pysyvästi, koska presidentin katsottiin yllyttäneen kannattajiaan väkivaltaiseen kapinaan, jossa kuoli viisi ihmistä. Trumpilla oli noin 88 miljoonaa twitter-seuraajaa.

Siitä lähtien on spekuloitu, miten ja milloin Trump tekisi paluun sosiaaliseen mediaan. Se saattaa tapahtua piakkoin, ainakin jos uskotaan Trumpin neuvonantajaa Jason Milleria.

Miller sanoi sunnuntaina Fox Newsin haastattelussa, että ex-presidentti tulee lanseeraamaan täysin uuden some-alustan parin kuukauden sisällä.

– Se tulee määrittelemään pelin täysin uudelleen. En voi puhua yksityiskohdista, mutta useat yhtiöt ovat lähestyneet häntä yhteistyön merkeissä. Uudesta alustasta tulee iso ja hän (Trump) houkuttelee miljoonia ihmisiä mukaan, Miller sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat