Trump hautoo "järisyttävää" paluuta someen – neuvonantaja vihjailee täysin uudesta sosiaalisen median alustasta

2:21
Twitter teki poikkeuksellisen päätöksen – sulki presidentti Donald Trumpin henkilökohtaisen tilin

Suosituista sovelluksista poispotkittu Yhdysvaltain ex-presidentti aikoo tehdä sosiaaliseen mediaan spektaakkelinomaisen paluun. Asiasta kertoo Trumpin neuvonantaja podcast-haastattelussa.

Donald Trump suunnittelee some-paluun koittavan loppukevään aikana, ja todennäköisesti hänet nähdään tulevaisuudessa muilla kuin valtavirran suosimilla somealustoilla.

Asiasta kertoi lauantaina Trumpin vanhempi neuvonantaja ja viestintästrategi Jason Miller, jota haastateltiin The Interview-podcastissa.

The Business Insiderin mukaan Miller kertoo Trumpin tiimin käyneen jatkuvia keskusteluja sekä "olemassaolevien sosiaalisen median alustojen että potentiaalisten uusien alustojen kanssa” sen jälkeen, kun ex-presidentti heitettiin ulos Twitteristä ja Facebookista Capitol Hillin väkivaltaisuuksien jälkeen 6. tammikuuta.

– Emme ole kovinkaan kaukana siitä, että näemme presidentti Trumpin palaavan sosiaaliseen mediaan. Luulen, että kyseessä tulee olemaan jokin sellainen alusta, jota ette välttämättä ole ennen nähneetkään. Se tulee olemaan järisyttävä muutos sosiaalisen median maailmassa, koska kaikki mihin hän koskee, muuttuu joksikin suureksi. Ajattelen, että tällä rintamalla on varmasti luvassa jännitystä, Miller sanoo.

Matalaa profiilia

Trump on pitänyt verrattaen matalaa profiilia Valkoisesta talosta lähdön jälkeen, ja hän on esiintynyt julkisuudessa harvakseltaan.

Neuvonantajalta tiedusteltiin podcast-haastattelussa myös, ajatteleeko Trump perinteisten sosiaalisten median jättien kutsuvan hänet mahdollisesti takaisin. 

Millerin mukaan Trump ei "koskaan sulkisi ovea mihinkään aivan täysin", mutta hän pitää takaisinkutsua epätodennäköisenä. 

Facebook ilmoitti tammikuun lopulla ratkaisevansa Trumpin lopullisen kohtalon kolmen kuukauden kuluessa.

Twitter puolestaan on ilmoittanut, että Trumpin porttikielto palveluun tulee olemaan pysyvä – siinäkin tapauksessa, että hän vielä jonakin päivänä olisi jälleen Valkoisen talon johdossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja