”Entä jos toinen ei tykkää minusta” – Ensitreffit alttarilla -Pia jännitti häitä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa tiistaina 13.1. juhlitaan asiantuntijoiden muodostamien parien häitä.

Yksi ohjelman morsiamista, Pia, eli elämänsä jännittävimpiä aikoja odotellessaan tulevaa hääpäiväänsä.

– Pää oli pyörällä. Olin tosi herkillä ne pari kolme viikkoa ja itkin paljon ennen häitä, Pia kertoo.

– Ajattelin, että apua, olen kohta naimisissa, ja entä jos se toinen ei tykkääkään minusta. Tai mitä jos ensimmäinen ajatus on ”ei”, kun näen hänet. Kävin tosi paljon ajatusleikkiä sen suhteen ja olin todella herkässä tilassa, hän jatkaa.

Varmuutta jännityksen keskellä toi Pian vahva luotto asiantuntijoita kohtaan.

– Ajattelin, ettei tämä voi mennä huonosti, että he eivät he laittaisi yhteen sellaisia ihmisiä, jotka eivät sovi toisilleen. Eniten jännitti se, löytyykö kipinää ja toimiiko kemiat, ja sitähän ei tietenkään voi tietää etukäteen, Pia pohtii.

– Toisaalta mieltä rauhoitti ajatus siitä, että vaikka kemiat eivät romanttisessa mielessä kohtaisikaan, saisin miehestä varmasti hyvän ystävän, hän jatkaa.

"Sieltä tulee, mitä tulee"

Samalla Pia ymmärsi, että joku muu jossain tärisi ja jännitti ihan samalla tavalla. Se joku oli Pian aviomieheksi valikoitunut Jussi.

– Olihan se jännittävää! Jussi myöntää.

– Toisaalta ajattelin, että sieltä tulee, mitä tulee, en pysty vaikuttamaan asiaan. Hääpäivänä jännitys kuitenkin iski, kun vaihdoimme vaatteita ja juttelimme bestmanien kanssa. Silloin alkoi humista, mies kertoo.

Kuinka Jussin ja Pian häät sujuivat? Katso Ensitreffit alttarilla AVAlla 13.1. klo 21! 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat