Ensitreffit-Villeltä rakkaudentäyteinen kirjoitus Anniina-puolisolleen: "Saat ihmiset ympärilläsi loistamaan kirkkaammin"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman avioparit saavat nyt vertaistukea toisistaan 8:34
Ensitreffit-ohjelmassa avioituneiden Anniinan ja Villen rakkaus kukoistaa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Ville onnitteli rakastaan somessa. 

Vuoden 2019 Ensitreffit alttarilla -kaudelta tuttu pari Anniina ja Ville jakavat elämäänsä sosiaalisen median tileillään seuraajilleen.

Anniina täytti juuri vuosia ja Ville päätti onnitella rakastaan kauniilla viestillä Instagramissa. Hän kuvailee puolisonsa olevan jälleen vuoden kauniimpi. 

– Kolme vuotta sitten kirjoitin sulle 3 sanaa paperilla kertoen miltä tuntuu. Oltiin yhteisen matkan alussa ja kaikki oli jännää, hän sanailee.

– Näiden menneiden vuosien aikana oppia ja kokemusta sinusta on kertynyt, kuinka mahtava olet ja miten saat ihmiset ympärilläsi loistamaan kirkkaammin. Siksi noiden kolmen pienen sanan sanominen sinulle ihan ääneen tuntuu luontevalta, kotoisalta ja arvokkaalta.

Pariskunta avioitui hiljattain uudelleen ja järjesti sukulaisilleen hääjuhlat. Pari alkoi suunnitella toisia häitä jo heti ensimmäisten tv-häiden jälkeen.

– Päätettiin, että järjestetään yhdessä toinen hääjuhla tulevaisuudessa ja kutsutaan suvut, läheiset ja ystävät mestoille. Ja lauantaina oli se päivä, viimeinkin, pari kertoi yhteisellä Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat