Ensitreffit-pari paljasti onnellisen perheuutisen – toinen lapsi tulossa: "Me nautittiin ihanista kesähäistä kolmistaan"

Ensitreffit-pari Sinin ja Vesan rakkaus kukoistaa edelleen 5:56
Ensitreffit-pari Sini ja Vesa kertoivat ottaneensa suhteessaan uuden askeleen vuonna 2020. Millaisia vinkkejä he antoivat uusille Ensitreffit-pareille? Katso haastattelu!

Ensitreffit alttarilla -pari Sini ja Vesa odottavat toista yhteistä lastaan.

Sini ja Vesa avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2018. Rakkaus ei sammunut kuvausten jälkeen ja pari on edelleen onnellisesti yhdessä.

Nyt Sini on ilmoittanut onnellisia perheuutisia Instagram-tilillään: pari odottaa toista yhteistä lastaan. Pariskunnalla on entuudestaan 1,5-vuotias tytär. 

– Varpu oli mummin hellässä huomassa, ja me nautittiin ihanista kesähäistä kolmistaan, Sini kirjoitti kuviensa yhteyteen.

Kaikki kuva näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sini on julkaissut muutamia kuvia sosiaalisessa mediassa perhe-elämästään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta kertoi MTV Uutisten haastattelussa talvella vuonna 2020, että kaksi vuotta ohjelman kuvausten jälkeen parin suhde syveni entisestään. Voimakkaat tunteet toisiaan kohtaan syttyivät vasta kameroiden sammuttua.

– Kun se kuvaustilanne helpotti, niin itselläni ne tunteet heräsivät hyvin nopeasti, kun saimme olla kahdestaan, Sini kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat