Tällainen oli Ensitreffit alttarilla -parin Anniinan ja Villen joulu – hilpeä vaatevalinta ilahduttaa: "Puettiin tiimipaidat päälle"

0:52
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Ville ja Anniina paljastavat: "Kai sitä hääyönä yleensä tapahtuu kaikenaista"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pari julkaisi ihastuttavia joulukuvia Instagramissa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2019 naimisiin menneet Anniina ja Ville viettivät ihanaa joulunaikaa yhdessä. Pariskunta asuu Loimaalla, jossa Anniina pyörittää omaa ravintolaa. Aviopari aikoo rakentaa ison talon paikkakunnalle.

Jouluaattona Ville julkaisi Instagramissa hupaisan kuvan, jossa hän on pukeutunut vihreäksi otukseksi. Anniina istuu miehensä sylissä.

– Laitoin perinteen vuoksi aattopaidan päälle ja latauduin iloisen tontun teemaan. Tosin tässä pirtsakoiden loimaalaisten joukossa tuntuu, että meitsi on hiljaisin, Ville kirjoittaa.

Anniina puolestaan julkaisi kuvakollaasiin, jossa näkyy kauniisti katettu joulupöytä, villasukat, joulupukki ja muita jouluisia asioita perheen joulusta.

–Joulu 2020, Anniina kirjoittaa.

Seuraavana päivänä pariskunta työskenteli Anniinan ravintolassa. Ville pääsi baarimikoksi.

– Puettiin tiimipaidat päälle naftaliinista ja kaivettiin hilpeää joulumieltä muillekin jaettavaksi. Maskitkin ovat valmiudessa, vaikka niitä ei vielä kuvaan laitettu, Ville kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja