Ensitreffit-Riian puhelimesta löytynyt Tinder puhuttaa – näin tuotanto vastaa

Ensitreffit-Riian puhelimesta löytyi Tinder - Töllötuomarit: "Aleksi loukkaantui ihan syystä" 12:52
Katso tästä, mitä mieltä Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat Riian Tinderin käytöstä, hänen selityksestään sekä tuotannon ohjeistuksesta.

Ensitreffit alttarilla -Riia ja Aleksi ajautuvat tiistain jaksossa uuteen kriisiin, kun Aleksi löytää Riian puhelimesta Tinderin. Tuotanto kertoo, millaiset ohjeistukset osallistujille annetaan nettideittipalveluiden käytöstä. Riia paljastaa, miksi deittisovellus on hänen puhelimessaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden helsinkiläisen Riian, 30, ja oululaisen Aleksin, 26, tuorein kriisi koskee deittisovellus Tinderiä, jonka Aleksi löytää Riian puhelimesta parin oltua naimisissa alle kuukauden.

Pari on jo aiemmin kärsinyt väärinymmärryksista ja puolin ja toisin loukatuksi tulemisesta. Uusin käänne ei miellytä Aleksia.

– Vähän sellainen kylmä rätti kasvoille -fiilis siinä hetkessä, Aleksi kuvailee tuntemuksiaan.

Riia selittää Tinder-sovelluksen olemassaoloa seuraavan viikon jaksossa, joka on jo nähtävissä MTV Katsomo+ -palvelussa. Riia kertoo, että oli unohtanut Tinderin puhelimeensa.

Olen poistanut tunnukseni Tinderistä noin kolme kuukautta sitten, eikä minulla ole sen jälkeen ollut se käytössä. En ole kiinnittänyt koko sovellukseen mitään huomiota, mutta sinne puhelimeen se oli jäänyt, Riia selvittää tulevassa jaksossa.

Ymmärrän totta kai, että Aleksi sitä ihmetteli ja oli siitä loukkaantunut. Ja sitä myöskin pahoittelin.

Aleksin mielestä Riia suhtautui tilanteeseen pahoittelustaan huolimatta turhan kevyesti. 

Rehellisesti sanottuna Riian reaktio, kun kerroin tästä, mitä se Tinder-äppi merkkasi siinä hetkessä, ei ollut niin suuri. Kun luulin, että kaikki on laitettu sivuun ja tämä on meidän välistä juttua, niin se reaktio.. yritin sanoa, että tämä on minusta loukkaavaa, Aleksi kertoo.

Tilanne sai alkunsa, kun Aleksi oli erikseen pyytänyt Riialta tämän puhelinta nähtäväksi.

Annoin Aleksille minun puhelimeni ja hän löysi sieltä Tinder-sovelluksen, Riia selvittää.

Tuotanto ei voi kieltää

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen kysyivät ohjelman tuotannolta, mikä ohjeistus osallistujia koskee erilaisten deittipalveluiden osalta.

Voimme kehottaa osallistujia poistamaan tai deaktivoimaan esimerkiksi deittisovellukset, mutta emme voi niitä kieltää. Se ei lähtökohtaisesti ole ongelma, sillä osallistujat lähtevät ohjelmaan mukaan tosissaan ja itsekin tiedostavat ristiriidan niiden käytöstä ohjelman aikana, tuotannosta vastataan.

Tuotannon puolesta Riian Tinder-sovellus ei ollut ongelma.

Riialla oli sovellus puhelimessaan, mutta hänellä ei ollut siellä profiilia, eikä hän ollut kirjautuneena siellä. Se riittää meille ohjelman tiimoilta.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Seuraava jakso on jo nähtävillä MTV Katsomo+ -kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat