Ensitreffit-parin tulenarka tilanne kärjistyy – Töllötuomarit hämillään: "Riiaa selvästi pelottaa Aleksin käytös"

Ensitreffit-parin tulenarka tilanne kärjistyy – Töllötuomarit hämillään: "Riiaa selvästi pelottaa Aleksin käytös" 1:52
Katso videolta, miten Töllötuomarit puivat katsojillekin hämäräksi jäänyttä tilannetta Riian ja Aleksin välillä.

Töllötuomarit kaipaavat vastauksia siihen, mitä Riian ja Aleksin välillä tapahtuu silloin, kun kamerat eivät ole kuvaamassa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Riian ja Aleksin välillä nähdään erikoinen konfliktitilanne tiistain jaksossa. Pariskunta on kärsinyt jo aiemmin väärinymmärryksistä, vahvoista omakohtaisista tulkinnoista ja puolin ja toisin loukatuksi tulemisesta. Tällä kertaa tilanne kuitenkin kärjistyy ja Riia kertoo tuntevansa olonsa loukatuksi. 

– Aleksi sanoi sellaisen asian, josta minulle tuli vähän loukattu olo. Sen jälkeen hän luetteli, millä kaikilla tavoin minä olen häntä loukannut. Siitä tuli tosi epämukava tilanne meille molemmille, Riia sanoo. 

– Jos Riia sanoo minulle, että ei nyt tai myöhemmin, niin se tuntuu minusta sellaiselta torjumisefektiltä, Aleksi sanoo. 

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula kaipaavat vastauksia siihen, mitä Riian ja Aleksin välillä tapahtuu silloin, kun kamerat eivät ole kuvaamassa. 

– Nyt Riia antaa ymmärtää, että Aleksi tekee tässä jotain väärää. Aleksi puolestaan kokee tulleensa torjutuksi, koska Riiaa ei huvittaisi ehkä jotain tehdä. Ymmärrän Riiaa, koska eihän aina voi haluta läheisyyttä ja siitä pitää voida sanoa, Utula sanoo. 

– Ongelmana tässä on se, että katsojille ei näytetä tarpeeksi. Nyt moni on varmasti ihan hämillään, että mistä tässä on loukkaannuttu, Katja Lintunen sanoo. 

Töllötuomarit kaipaisivat, että konfliktitilanteen kulkua olisi avattu katsojille tarkemmin jaksossa, sillä nyt asetelma saattaa erityisesti Aleksin huonoon valoon. 

– Jotenkin tuntuu, että Riiaa selvästi pelottaa Aleksin käytös. 

Levyraati tekee paluun – tässä uudet vakioraatilaiset 27:38
Katso koko Töllötuomareiden uusin jakso tästä. Töllötuomarit innostuivat uudesta Levyraadista. Myös Putouksen uudistukset puhuttavat. 

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa keskiviikkona klo 9 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat