Ensitreffit-pari avautuu riidastaan – joutuivat turvautumaan asiantuntijan apuun: "Hän oli jo valmis heittämään hanskat tiskiin"

1:16

Ensitreffit alttarilla -pariskunta kertoo sarjan seuraavassa jaksossa ottaneensa yhteen. Pariskunta oli joutunut ottamaan puhelun asiantuntijalle saadakseen apua tilanteeseen. 

Ensitreffit alttarilla -pariskunnat ovat viettämässä häämatkaansa Suomen suosituissa matkakohteissa. Joensuulaiset Tuomas ja Emma viettävät häämatkaansa Kolilla. Pariskunta kertoo yllättäen, että heidän välille oli syntynyt sanaharkkaa, jota kumpikaan ei oikein osannut käsitellä. Jakso nähdään 6.10. MTV3-kanavalla.

– Tuomaksen kanssa puhutaan välillä tosi löyhästi asioista. Siitä saattaa tulla sellaisia väärinymmärryksiä. Yksi asia, mikä tuntui tosi pahalta eilen ja tänään oli se, kun Tuomas oli valmis heittämään hanskat tiskiin jo tässä vaiheessa. En ymmärrä, miksi tässä vaiheessa tuollaista pitää edes sanoa, Emma toteaa. 

Riitely ei edennyt kahden kesken eikä pariskunta päässyt yhteisymmärrykseen, joten he päättivät turvautua asiantuntijan apuun.

– Siinä oli vähän sellaista jankkaamista ja ikävää lietsomista. Ja sitten eilen minä soitin Marianna Stolbowille ja tänään hänelle soitti Emma, Tuomas kertoo. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja