Ensitreffit-morsiamelta herttainen ele – yllättää sulhasensa ainutlaatuisella lahjalla

0:42
Hennan käsissä syntyi ainutlaatuinen huomenlahja tulevalle puolisolle: Tällainen tarina korun taustalla on

Espoolaiselta Hennalta nähtiin Ensitreffit alttarilla -jaksossa herttainen ele, kun hän valmisti tulevalle puolisolleen uniikin huomenlahjan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan tällä kaudella muun muassa 26-vuotiaan espoolaisen Hennan ja 30-vuotiaan helsinkiläisen Samin avioliittoa.

Vapaa-ajallaan liikunnallinen Henna lenkkeilee ja joogaa, mutta valmistaa myös itse hopeakoruja. Esittelyjaksossa nähdäänkin, kuinka naisen käsissä valmistuu huomenlahja tulevalle aviomiehelle. Henna kertoo, että lahjassa on kyse muustakin kuin itse korusta.

– Haluan osoittaa, että haluan panostaa siihen toiseen ihmiseen ja myös näyttää lahjalla jotain itsestäni, kertoo Henna, joka sanoo korun olevan myös huomionosoitus tulevalle puolisolle, sillä hän itse pitää toisen huomioimista tärkeänä parisuhteessa.

– Olen tehnyt tätä korua antaumuksella ja ilolla, hän hymyilee.

Millainen koru Hennan käsissä syntyi? Katso video!

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla. Ensimmäinen jakso on jo nyt mtv-palvelussa! MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa monta huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja