Mainos

Ensitreffit-Milla meinasi jättäytyä pois ohjelmasta: Isäni ei hyväksynyt avioaikeitani

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Kimmon kanssa naimisiin mennyt Milla meinasi jättäytyä alun perin kokonaan pois ohjelmasta. 

Ensitreffit alttarilla -sarjan osallistujat ovat tehneet rohkean päätöksen osallistuessaan ohjelmaan. Monen on vaikea hyväksyä tapaa, jolla parit menevät naimisiin. Näin kävi myös Millan isän kohdalla. Hän ei voinut antaa hyväksyntää tyttärensä aikeille. 

– Isäni ei hyväksynyt avioaikeita eikä sen vuoksi tullut häihini. Hän ei halunnut, että hänen esikoistyttärensä menee naimisiin näin erikoisella tavalla, Milla kertoo. 

Milla kertoi isälleen ohjelmaan osallistumisestaan vain muutamia viikkoja ennen häitä. Isän kielteisen reaktion jälkeen hän joutui puntaroimaan ohjelmaan lähtemistä tarkkaan. 

– Tuntui pahalta, että isä ei hyväksynyt asiaa. Ajattelin, että pitäisikö minun perua koko juttu. Läheisten ihmisten tuki on minulle niin tärkeä ja arvostan vanhempieni mielipidettä paljon. 

Hetken aikaa asiaa mietittyään Milla päätti kuitenkin kuunnella sydäntään ja teki niin kuin itse koki parhaaksi. 

– Ajattelin, että minun on tehtävä tämä itseni vuoksi. Haluan sitoutua suhteeseen ja löytää elämäni miehen. Joko se löytyy ohjelman kautta tai sitten ei, mutta minun on otettava se riski. Tiesin myös, että isäni leppyy ajan kanssa ja niin onneksi kävikin, Milla iloitsee. 

Katso videolta Millan ja Kimmon haastattelu vihkiseremonian jälkeen!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Ensi viikon jaksossa parit lähtevät häämatkalla. Ensitreffit alttarilla kolmas jakso AVAlla 20.9. kello 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.