Ensitreffit alttarilla -pariskunnan suhdetta ovat varjostaneet järkyttävät riidat – Heidi ja Oskari tekivät suuren päätöksen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Heidi ja Oskari tekivät päätöksen parisuhteensa jatkosta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on seurattu Heidin ja Oskarin yhteistä taivalta. Riidat ovat varjostaneet pariskunnan yhteiseloa, ja viimeinen niitti oli, kun Heidi kuuli Oskarin osallistuneen aikoinaan Napakymppi-ohjelmaan. Tämä tieto hiersi pariskunnan jo tulehtuneita välejä entisestään. 

Heidi ja Oskari kokoontuvat ohjelman viimeisessä jaksossa asiantuntijoiden kanssa Suomenlinnaan keskustelemaan siitä, jatkuuko pariskunnan suhde. Tapaamisessa pariskunta päätti, etteivät he jatka suhdettaan.

– Me ei olla oikein tästä yhdessä puhuttu. Sen takia vaikea tietysti puhua mistään yhteisestä päätöksestä. Olen lähtenyt tähän koko juttuun sen takia mitä mä haluan ja sitä mä haluan joka tapauksessa edelleen, Oskari totesi jaksossa.

– Minulle Heidin päätös oli ollut aika selvä jo pitkän aikaa, Oskari jatkoi.

Heidi myönsi avoimesti pettymyksensä sen suhteen, kuinka hänen avioliittonsa kariutui.

– Se, että me ei onnistuttukaan, tuntuu pahalta. Henkinen ja fyysinen kemia on uupunut. Lupasin itselleni, että en helpolla luovuta – ja niin olen toiminut, Heidi summasi.

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle on alkanut!

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 21

Lue myös:

    Uusimmat