Mainos

Ensitreffit alttarilla -Tanja läheisyydestä: ”En alussa tuntenut fyysistä vetovoimaa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneen Tanjan mukaan fyysinen vetovoima tuli mukaan vasta suhteen myöhemmässä vaiheessa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella on seurattu Tanjan ja Ronin suhteen alkutaivalta. Matkalla on nähty niin ylä- kuin alamäkiäkin. Pikkuhiljaa kaksikon välille alkoi kehittyä myös läheisyyttä.

– Tykkään läheisyydestä ja siitä, että näyttää, että välittää toisesta. Saatoimme maata sylikkäin ja jutella syntyjä syviä, Tanja kertoo.

– Iltaisin, kun makasimme sohvalla, oli ihana, kun Roni saattoi kaapata minun jalat syliinsä ja silitellä minua. Sellainen koskettelu oli mukavaa, ja siitä tuli sellainen olo, että välitetään, hän jatkaa.

Tuore vaimo kuitenkin kaivannut suhteeseen vielä selkeästi enemmän hellyyttä.

– Olisin kaivannut enemmän läheisyyttä ja sitä, että Roni olisi lähestynyt minua. Jossain vaiheessa meillä oli sellainen ajanjakso, että kun käperryin sohvalla Ronin kainaloon, tai menin hänen lähelleen, niin Roni vain istui kädet puuskassa, eikä koskenutkaan minuun.

– Olen tottunut siihen, että mies ottaa kainaloon ja on voimakkaampi eleissään, kun Roni taas oli hirveän varovainen. Itselleni tuli siitä epävarma olo ja mietin, mitä hän mahtaa haluta minusta ja uskallanko itse lähestyä Ronia.

"Halusin oikein kiehnätä Ronin kanssa kahdestaan"

Läheisyydellä olisi Tanjan mukaan ollut tärkeä rooli myös parin keskinäisen vetovoiman kasvattamisen kannalta.

– En alussa tuntenut Ronia kohtaan fyysistä vetovoimaa, ja olisin kaivannut enemmän kontaktia, jotta vetovoima olisi pystynyt kehittymään oikeaan suuntaan.

– Välillä tuntui, että olimme liian kaukana toisistamme, ja olisin kaivannut selkeästi enemmän sellaista, että olisimme olleet lähekkäin, myös julkisesti. Roni sanoi, että hänestä tuntuu vieraalta pitää julkisella paikalla minua kädestä kiinni, mutta minun mielestäni voi kyllä näyttää, jos toinen ihminen siinä vierellä on tärkeä.

Pikkuhiljaa yhteisten viikkojen edetessä kaksikko sai kuitenkin rakennettua suhteeseen myös enemmän fyysistä vetovoimaa.

– Sitä rupesi jossain vaiheessa tulemaan, kun tutustuin Roniin enemmän ihmisenä ja tajusin, miten paljon hyviä asioita hänessä oli. Kun ihastuin Roniin ihmisenä, tuntui, että koko hänen ulkoinen olemus muuttui samalla, Tanja miettii.

– Siihen meni kyllä aika paljon aikaa, useampi viikko, ennen kuin alkoi tulla sellainen olo, että halusin oikein kiehnätä Ronin kanssa kahdestaan kylki kyljessä, nainen jatkaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.