Ensitreffit alttarilla -sarjan Tuula ja Venla saapuivat TTK-yleisöön – paljastavat yksityiskohtia suosikkisarjasta

2:36
Ensitreffit-kauden aikana myös miehet tapasivat toisensa – näin keskustelu sujui

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut tähdet saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi on edennyt jo semifinaalivaiheeseen. Kauden 12. livelähetykseen sunnuntaina 21. marraskuuta paikalle studioon saapui Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttuja kasvoja. Venla ja Tuula kohtasivat toisensa sarjan aikana ja ystävystyivät nopeasti kuvausten jälkeen. 

– Ohjelman aikana naiset tapasivat toisensa ja miehet tapasivat toisensa. Sieltä me toisemme bongattiin aika nopeasti. Silloin ei vielä saatu pitää yhteyttä, koska kuvaukset olivat kesken. Mutta heti niiden jälkeen Venla laittoi mulle viestiä ja mentiin kahville. Me ollaan kyllä pidetty yhtä sen jälkeen, Tuula kertoo MTV Uutisille. 

Ensitreffit alttarilla -kausi lähestyy loppua ja ensi tiistaina nähdään jo kauden 13. jakso. Tuulan mukaan itsensä katsomiseen televisiosta tottui nopeasti. 

– Ensin kiinnitti huomiota pikkuaisoihin, mutta sitten siihen tottui. Sitä on ollut ihan hauska seurata. Nyt alkaa olla vähän sellainen, ettei jaksa enää katsoa. Mekin ollaan isolla kaveriporukalla pidetty kisastudiota, että vähän sellaista kisaväsymystä. Mutta kyllä se on ollut tosi opettavista katsoa itseään, hän miettii. 

Kuvauksista on melkein puoli vuotta aikaa, joten jaksoja katsomalla pääsee muistelemaan kesän tapahtumia. 

– Vähän palannut siihen menneisyyteen, millaista se oli. Käsittelee asioita ehkä uudestaan ja saa uutta perspektiiviä siihen, kun se tilanne ei ole enää nyt, katsoo millainen se oli kesällä. Saa analysoida omaa käytöstä, miten on toiminut jossain tilanteissa, miten voisi ehkä petrata, Venla kuvailee. 

Sarjan tuotantokausi on herättänyt tuttuun tapaan katsojien keskuudessa paljon keskustelua. Tuula kertoo aluksi seuranneensa jonkin verran kommentteja. 

– Nyt en ole seurannut mitään keskusteluja pitkään aikaan. Se ei enää kiinnostakaa niin paljon, mitä aikaisemmin. Jonkun verran tulee suoraan Instagramiin palautetta ja se on ollut pääosion kannustavaa ja positiivista. Sitä on kyllä kivaa saada, hän kuvailee. 

– Instagramiin ihmiset on mulle tullut kirjoittelee positiivisia asioita. Se on ollut tosi kivaa ja niistä on tullut hyvälle tuulelle. Ihanaa, että ihmiset on lähestyneet, Venla komppaa. 

Molemmat naiset kertovat oppineensa paljon itsestään ja toimintatavoistaan ohjelmaa katsoessa. 

– Tunnistan paremmin omia toimintatapojani parisuhteessa ja tunnistan tosi paljon paremmin sen, mitä toivon odotan ja haluan. Nyt on tosi selkeä kuva omasta itsestä ja parisuhteesta, Tuula sanoo.  

– Oppi katsomaan omaa toimintaa toisesta näkövinkkelistä. Tosi opettavainen reissu ollut ja mahtaviin ihmisiin saanut tutustua tätä kautta, Venla lisää. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja