Ensitreffit alttarilla -aviopari paljastaa asiantuntijoille – päätyivät eroon näistä syistä: "Siinä ei ole mitään järkeä"

Tuomas ja Emma kertovat loppuratkaisunsa asiantuntijoille.

Seitsemäs Ensitreffit alttarilla -kausi on tullut päätökseensä ja parit kertovat päätöksensä asiantuntijoille. 

Ensitreffit alttarilla -kauden finaalijakso on katsottavissa jo C Moressa ja viikon päästä jakso nähdään myös MTV3-kanavalla. Draamaa täynnä olevan kauden päätteeksi avioparit tekevät päätökset siitä, aikovatko he jatkaa matkaa yhdessä vai erikseen. Jos et halua tietää, miten pareille käy, älä lue enempää!

Joensuulaiset Emma ja Tuomas päätyivät ensimmäisenä parina eroon kesken kauden. Parin välillä nähtiin jo heti häämatkasta asti riitelyä ja välien selvittelyä. Vähäinen yhteinen aika ja vuorotöiden yhdistäminen söivät suhdetta entisestään. 

Asiantuntijoiden viimeisessä tapaamisessa pariskunta käy vielä läpi suhteen kompastuskiviä. 

– Minusta tuntuu, että olen tosi herkkä ihminen ja Tuomas taas sanoo tosi suoraan asiat. Minulle tulee vain sellainen olo, että en kestä sitä suorasanaisuutta, Emma kertoo asiantuntijoille. 

– Emma loukkaantuu siitä, kun sanoin jotain ja minä taas loukkaannun siitä, kun Emma loukkaantuu. Eikä siinä sitten ole mitään järkeä. En näe sitä hyödyllisenä, että olemme Emman kanssa yhdessä, Tuomas lisää. 

Ensitreffit alttarilla -finaalijakso C Moressa jo nyt ja tiistaina 1.12. myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja