Ensitreffit alttarilla -osallistujat jännittävät tv-ohjelman alkua – uusi asiantuntija paljastaa avioliittoon astuvien parien tunnelmat

8:40
Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntija kertoo parien jännittävän erityisesti ohjelman julkistuspäivää.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntija Hanna Myllymaa kertoo parien jännittävän erityisesti tätä päivää.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa neljä rohkeaa paria astelevat alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppäävät yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde.

Parien tukena nähdään kaksi aiemmilta kausilta tuttua asiantuntijaa, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä kirkkoherra Kari Kanala, ja uutena asiantuntijana aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa, joka kertoo Uutisaamun haastattelussa kokemuksestaan kaudesta.

– Todella huikea ja ainutlaatuinen kokemus ja ammatillisesti aika haastava. Tässä on todella tiivis asiakassuhde. Lähdetään ihan alusta saakka tutustumaan henkilöön ja vastuu siitä, että tekee valintoja heidän elämäänsä varten.

Ohjelmassa nähtävät henkilöt odottavat jännittyneinä tv-ohjelman alkua, mikä tulee tekemään heistä julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Ohjelman kuvaukset ovat jo takana päin, sillä kuvaukset sijoittuvat kesään.

– On vaihdettu osallistujien kanssa fiiliksiä ja he ovat keskenään paljon keskustelleet. Odottava tunnelma ja toki heitä jännittää kovasti ja aika monessa kodissa on kisakatsomoa tänä iltana, ystävät ovat tulossa koolle. Tämä on heille iso juttu ja tärkeä päivä, Myllymaa kuvailee.

Katso koko haastattelu videolta!

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja jo nyt katsottavissa mtv-palvelussa. Uutisaamu arkipäivisin!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja