Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Venla muuntautui Barbieksi – jakoi videon lopputuloksesta

Venla ja Karl muistelee 1,5 kuukauden takaisia tunnelmia 0:34
Venla ja Karl muistelivat hääpäivänsä tunnelmia Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puolitoista kuukautta juhlien jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021 mukana ollut Venla esitteli Instagram-seuraajilleen taidokkaasti tehdyn Barbie-tyylisen meikkinsä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021 Karlin kanssa avioitunut Venla esittelee Instagramissa Barbie-elokuvan inspiroiman tyylinsä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

Kokeilin meikkejä ensi viikon Barbie-leffaa varten ja tein elämäni ensimmäisen cut creasen! Ei huono, tästä on hyvä jatkaa meikkitreenailuja. Kommentoi alas jotain pinkkiä, Venla kirjoittaa. 

– Minä sain töitä! Viime viikolla tehtiin soppari, eli nyt se on ainakin varmaa, että ensi vuodeksi uuteen kouluun. Olen tiennyt tästä jo jonkin aikaa, mutta nyt se on official, Venla iloitsi.

Venla kertoo, että opettajan työn saaminen on melkoinen "villi viidakko" ja sen vuoksi hän on erityisen onnellinen uudesta työpaikastaan. 

– Jänskättää aika paljon ja on haikeeta jättää nykyiset kuviot, mutta samalla olen NIIN helpottunut, että on taas ensi vuodeksi kuvio. Tämä open työn saaminen on niin villi viidakko, jonka varmasti jokainen ope tietää. Nyt voin taas hetkeks hengähtää tämän asian tiimoilta ja kilistää sille! Venla kirjoitti. 

Venla ja Karl saapuivat yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen viime marraskuussa. Pariskunta kuvaili tuolloin, että puolentoista vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. 

– Aika mäkistä välillä ollut. Matkustelua ja kaikkea tekemistä ollut. Ollaan ehditty aika paljon kokea kaikkea, Karl mietti.

– Ollaan aika ehtiväisiä kyllä. Ollaan keritty kokea aika paljon puolessatoista vuodessa, Venla lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat