Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu aviopari Anniina ja Ville ottivat seuraavan askeleen parisuhteessa: "Nyt se tapahtui"

3:03
Mitä kuuluu Anniinalle ja Villelle? Ensitreffit alttarilla -pari ei ole riidellyt kertaakaan kahden vuoden avioliiton aikana

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu aviopari kulkee nyt samalla sukunimellä.

Rakkausrealitystä tuttu aviopari Anniina ja Ville ovat päättäneet ottaa yhteisen sukunimen. Ville kertoi asiasta Instagram-päivityksen yhteydessä.

Mies julkaisi seuraajille kuvaparin, jossa ensimmäisessä otoksessa iloinen pariskunta poseeraa yhdessä. Toisessa kuvassa näkyy postilaatikko, jossa lukee Manner. Myös perheen koira on päässyt kuvaan.

– Ihana vaimoni yllätti minut keväällä toisena hääpäivänämme kertomalla, että oli päättänyt ottaa minun sukunimeni ja mennyt sitä hakemaan. Roskahan siinä meni silmään ja jännityksellä olen odotellut, koska muutos tapahtuu, Ville kirjoittaa.

– Nyt se tapahtui ja postilaatikossamme on perheemme yhteinen nimi. Tunnen ylpeyttä, että Anniina halusi nimeni, vaikka en sitä missään vaiheessa ole odottanut. Matkammehan alkoi sen verran erikoisissa merkeissä, että ei voi odottaa puolison vaihtavan nimeä. Siksi tämä tuntuu sitäkin hienommalta, mies jatkaa.

Pari avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2019.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja