Ensitreffit alttarilla -ohjelman suosio jatkuu! Seitsemäs tuotantokausi katsotuin koskaan

Näin Ensitreffit alttarilla -kausi päättyy – katso Miran ja Matin tunnelmat 11:05
Katso, kuinka tämän kauden pareille kävi!

MTV3-kanavan Ensitreffit alttarilla -ohjelma on suositumpi kuin koskaan: seitsemäs tuotantokausi keräsi viime kausia isomman yleisön. Kausi tavoitti yhteensä 2,8 miljoonaa suomalaista. Rakkausrealityn suosiolle ei näy loppua. 

Katsojien supersuosikki Ensitreffit alttarilla keräsi eilen päättyneellä kaudella aiempia kausia isomman yleisön. Seitsemäs tuotantokausi oli katsotumpi kuin koskaan.

Ohjelma tavoitti tv-kanavilla sekä mtv- ja C More -palveluissa yhteensä 2,8 miljoonaa suomalaista (viime syksynä esitetty kuudes tuotantokausi tavoitti kaksi miljoonaa). Myös ohjelman jaksojen keskikatsojamäärät nousivat viime vuoden vastaavista. Kun huomioidaan katselu myös muilta laitteilta kuin tv:stä oli keskikatsojamäärä 740 000 (edellinen kausi 535 000). 

– Ensitreffit alttarilla on ohjelma, joka kiinnostaa ja puhututtaa kaudesta toiseen. Ohjelma kasvoi tällä kaudella hienosti niin katsojaluvuissa kuin jaksomäärässäkin. Juuri päättynyt kausi oli erityinen, sillä kevään koronatilanne toi luonnollisesti muutamia muutoksia tuotantoon, mutta onneksi ohjelman suosio jatkui vankkumattomana. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu hakemaan mukaan tulevalle kaudelle tapaamaan mahdollisen loppuelämänsä kumppanin sanomalla ensitreffeillä tahdon, ohjelman vastaava tuottajaJasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo. 

Haku ohjelman kahdeksannelle tuotantokaudelle on käynnissä täällä!

Lue myös:

    Uusimmat