Mainos

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijakaarti täysin uusiksi – Kari Kanala haikeana päätöksestään

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu asiantuntija Kari Kanala myöntää olon olevan haikea, kun pesti ohjelman asiantuntijana saa nyt jäädä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdella ensimmäisellä kaudella mukana ollut asiantuntija, pastori Kari Kanala aikoo jättää ohjelman asiantuntijatehtävät uusille asiantuntijoille.

Myös ohjelman toinen asiantuntija, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio on ilmoittanut jättäytyvänsä ohjelman kolmannelta kaudelta.

– Aika aikansa kutakin. Koen, että nyt on parempi antaa tilaa uusille asiantuntijoille, Kanala kommentoi.

Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherraksi valittu Kari Kanala aikookin nyt keskittyä täysillä uuteen virkaansa.

– Tahdon antaa uudelle työlle täyden panokseni ja tutustua kunnolla työntekijöihin ja seurakuntaan. Haluan tehdä asiat täysillä, enkä pystyisi hoitamaan molempia tehtäviä niin hyvin kuin tahtoisin, mies miettii.

"Ohjelma on antanut minulle paljon"

Rakastettu asiantuntija myöntää olon olevan kaihoisa, kun kaksi tuotantokautta kestänyt projekti saa nyt hänen osaltaan päätöksensä.

– Olo on haikea. Tämä ohjelma on antanut minulle paljon ja ollut minulle mielettömän tärkeä, Kanala kertoo.

– Yksi parhaista anneista on ollut se, että ihmiset pysähtyvät ja tulevat kertomaan, kuinka paljon tämä ohjelma on heille merkinnyt. Yksikin nainen pysäytti minut ja kertoi olleensa 40 vuotta naimisissa ja niin vain oppineensa uutta ohjelman kautta, hän jatkaa.

Vaikka Kanala on itse toiminut ohjelman pareille asiantuntijana ja neuvonantajana, on hän itsekin päässyt oppimaan uutta rakkaudesta.

– Olen oppinut, että arkiset jutut ovat tärkeitä. Teen nykyään enemmän ruokaa kuin ennen ja pyrin huomioimaan omaa puolisoani enemmän. Olen aina osannut sanoa, että rakastan sinua, mutta nyt osaan osoittaa sitä myös teoillani.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakaarti menee kolmannelle kaudelle täysin uusiksi, kun myös Maaret Kallio ja Mikael Saarinen jättävät tehtävänsä ohjelman asiantuntijoina.

Täysin uudistunut asiantuntijakaarti julkaistaan myöhemmin. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.