Ensin roihahti Mercedeksen moottori, sitten Ferrarin! Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen viikonlopulle varjoja

Useat moottoririkot F1-kesätauon päättäneen Belgian kisaviikonlopun aikana ovat luoneet pelkoja uusien moottoriversioiden kestävyydestä Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen autoissa.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Perjantaina Racing Pointin Sergio Perezin autossa ollut Mercedes-moottori hajosi savuten toisten harjoitusten päätteeksi. Lauantain aika-ajossa sama tapahtui vielä näyttävämmin Robert Kubican Williamsissa.

Kummallekin tallille moottorit toimittava Mercedes toi Belgiaan kauden kolmannen kehitysversionsa, jonka luotettavuus on nyt vaakalaudalla kahden ison konerikon takia.

Aika-ajojen aikana myös Ferrarin moottoreissa ilmeni ensimmäinen ongelma, kun Alfa Romeon Antonio Giovinazzi joutui kurvaamaan autonsa lähtösuoralle teknisen vian takia.

Kimi Räikkösellä on käytössään vielä Ferrarin edellinen moottoriversio. Ferrarin uusi moottoriversio annettiin ennen emotiimiä käyttöön Giovinazzille ja kahdella Haas-tallin kuskille.

Myös Honda ja Renault ovat tuoneet Belgiaan uudet moottoriversionsa, jotka tuovat lähtöruuturangaistuksia kauden sallittujen osien ylittämisestä usealle kuskille.

Lue myös:

    Uusimmat