Ensi kerta uuden kumppanin kanssa – näin vältät kiusalliset tilanteet

Ensimmäinen kerta uuden kumppanin kanssa voi olla kömpelö, jopa kiusallinen. Näillä vinkeillä tunnelma pysyy kuumana seksin jälkeenkin. Hyvä rakastaja muistaa hyväilyn ja kysyy, mitä toinen todella haluaa.

Olet harrastanut seksiä uuden kumppanisi kanssa. Kuuman seksin jälkeen tunnelma sängyssä on kuitenkin kiusallinen. Toinen ravaa tupakalla, yrittää pitää tunnelmaa yllä puhumalla hermostuneesti tai sortuu anteeksipyytelevään olemukseen.

Näillä vinkeillä käyttäydyt sulavasti myös seksin jälkeen:

Älä selittele

Kukaan ei kaipaa selityksiä seksin jälkeen. Älä siis ala voivotella kuinka huono mielestäsi olit. Kumppanisi kokee, että yrität tällä tavalla sanoa, ettet nauttinut seksistä. Mikä pahinta, hän voi luulla että yrität vihjailla, että myös sinun suorituksessasi olisi ollut parantamisen varaa. Anteeksipyytely antaa myös epävarman vaikutelman. Itseluottamus on seksikkäämpää.

Ole rehellinen

Jos kyseessä on pelkkä yhdenillanjuttu, muistathan kertoa asiasta myös kumppanillesi. Sano siis jo ennen sänkyyn hyppäämistä, että elämässäsi ei tällä hetkellä ole aikaa seurustelulle, mutta et pysty vastustamaan hellää hetkeä hänen kanssaan.

Valmistele hänet jatkoa varten

Mikäli haluat nähdä naisen uudelleen, ole alusta asti avoin. Mikäli mykkäkoulu seksin suhteen alkaa jo suhteen alkumetreillä, suutaan voi olla vaikea avata myöhemminkään. Kun olet alusta asti innokas puhumaan, kumppanisi tietää, ettet häpeä seksiä hänen kanssaan, vaan toivot sitä jopa lisää.

Seksi on harvoin päätä huimaavan upeaa ensimmäisellä kerralla. Kysy siis kumppaniltasi, mitä kaikkea hän haluaisi kokeilla jatkossa. Mutta vielä kerran, älä pyytele suoritustasi anteeksi, vaan sano, että ilta oli upea. Älä kuitenkaan ala paasata tulevasta kerrasta heti seksisuorituksen jälkeen. Silloin on aika hyväillä kumppania.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: askmen.com

Kuvat: Shutterstock, VojtehVlk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja