Enni Koistisen upea muutos sai Pippa Laukan häkeltymään Olet mitä syöt -ohjelmassa – paino pudonnut jo 15 kiloa

5:13
Enni Koistisen upea muutos sai Pippa Laukan lähes sanattomaksi Olet mitä syöt -ohjelmassa

Somevaikuttaja Enni Koistinen kommentoi torstain Olet mitä syöt -jaksoa Instagram-tilillään ja kertoo, että paino on laskenut edelleen.

Lääkäri Pippa Laukka häkeltyi torstaina nähdyssä Olet mitä syöt -ohjelmassa, kun graafikko ja somevaikuttaja Enni Koistinen oli onnistunut karistamaan vyötäröltään peräti 31 senttiä.

– Portaikosta asteli aivan tyrmäävän upea nainen. Menin melkein sanattomaksi hänet edessäni, Laukka kuvaili näkemäänsä.

Kehopositiivisuuden puolesta vahvasti jo ennen osallistumistaan suosikkiohjelmaan puhunut Koistinen kommentoi torstaina jaksoaan myös omalla Instagram-tilillään.

Hän kertoo päivityksessään jännittäneensä kovasti televisiossa esiintymistä ja kiittelee seuraajiaan viesteistä, joita hänelle on tulvinut ohjelman tultua ulos. Kiitoksensa saa myös Pippa Laukka, jota Koistinen luonnehtii korvaamattomaksi avuksi.

Koistinen kertoo myös hieman siitä, kuinka matka on jatkunut kuvausten jälkeen.

– Olen jatkanut melko samalla meiningillä. Tuntuu aivan saakelin hyvältä, että ne mun huonot veriarvot ja muut oireettomat mittaustulokset on nyt niin paljon paremmassa jamassa. Upeeta on myös se, että oon saanut kuntoa kohotettua ja mun hermovaurioista, heikkoa jalkaa aktivoitua ja nyt mun kävelyvauhti on ihan sairaan paljon nopeampaa entiseen verrattuna, Koistinen hehkuttaa.

Hän kertoo kirjoituksessaan saaneensa ohjelman myötä paljon hyviä tapoja elämäänsä ilman, että se tuntui pakkopullalta – joskin alussa uuden opettelu vaati sopeutumista.

Koistisen mukaan hän on pyrkinyt jatkamaan terveempiä elämäntapoja rennolla otteella.

– Vaikka mietin mun valintoja, niin en silti jaksa stressata ruoasta enkä liikunnasta liikaa. En ajattele hampaat irvessä että nyt prkl LAIHDUTETAAN, vaan syön paremmin, jotta voisin paremmin, hän kiteyttää.

Paino onkin jatkanut putoamistaan myös kuvausten päätyttyä. Apua on ollut myös selkäongelmien kanssa, joista Koistinen kertoi jo ennen kuvauksia MTV Uutisten haastattelussa.

– Sen positiivisena sivutuotteena mun paino putoaa ja selkäongelmat helpottuu. Sitä painoa on pudonnut nyt yhteensä 15 kg. En tuijota pelkkää vaakaa, koska meiningistä kertoo niin monet muutkin asiat, kuten tosta munkin jaksosta kävi ilmi, hän muistuttaa viitaten kahdeksassa viikossa huikeat 31 senttiä kaventuneeseen vyötäröönsä.

Lopuksi Koistinen muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta.

– En edelleenkään arvota itseäni tai ketään muutakaan ihmistä vartalon koon perusteella ja toivon, ettei kukaan muukaan tekisi niin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja