Energiajuoman makuinen viina Alkoon – näin kommentoi kehittäjä

Alko ottaa valikoimiinsa liköörin, jonka maku muistuttaa energiajuomia, jotka sisältävät guaranaa, tauriinia ja kofeiinia. Tuotteesta ei kuitenkaan löydy piristäviä ainesosia, sillä niiden käytön kieltää alkoholilainsäädäntö.

The Ufo Shot Blasteroid karkkishottilikööri maistuu energiajuomalle, mutta ei kuitenkaan sisällä piristäviä ainesosia.

– Halusimme luoda shottituotteen, jota voi myös jatkaa suosituilla energiajuomilla, Daniel David Farzan brändin omistavasta Sertico Tradingista kertoo.

Kyseisestä sinisen värisestä likööristä voi tehdä vihreitä drinkkejä sekoittamalla sitä keltaisiin energiajuomiin. Tällaisiin vihreisiin Hulk-drinkkeihin on voinut törmätä jo yökerhoissa ympäri Suomen.

Viime aikojen uutisointiin alkoholin ja energiajuomien yhdistämisestä Farzanilla on selkeä mielipide.

– Lähinnä ihmetyttää ihmisten asenne alkoholin käyttöön ylipäätään. On aika rohkeaa väittää, ettei energiajuomaa saisi sekoittaa alkoholin kanssa missään tapauksessa. Mielestäni on aika sama mihin virvoitusjuomaan ihmiset alkoholijuomansa sekoittavat vai sekoittavatko lainkaan, vaarallisin ainesosa jokatapauksessa ryyppyreissuilla on se itse alkoholi, Farzan kommentoi yrityksen lähettämässä tiedotteessa.

– Kohtuus kaikessa,niin energiajuomissa mutta ennen kaikkea alkoholin käytössä. Todennäköisesti juhlinnan jälkeisinä aamuina sydämen tavallista kovampi syke johtuu liiasta dokaamisesta, mahdollisesta yöjuoksusta ja liian vähästä unesta, ei energiajuomadrinkeistä, toteaa Farzan.

Tuotetta valmistaa Shaman Spirits Oy Tyrnävällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja