"En tiennyt, että hän todella teki kuolemaa" – salakavala vaara vei pojan hengen jalkapallokentällä

Hayden-poika oli 10-vuotias, kun hän menehtyi onnettomuudessa jalkapallokentällä.

Vuonna 2008 Mary Ellias menetti poikansa. Elliasin Hayden-poika oli 10-vuotias, kun hän menehtyi traagisessa onnettomuudessa jalkapallokentällä, kertoo Wimp.com.

– Hayden sanoi aina, että hänestä tulee kuuluisa jalkapalloilija, äiti kuvaa.

– Viimeinen asia, jonka näimme, oli, että hän potkaisi palloa. Kun huomiomme kiinnittyi palloon, kuulimme valtavan räsähdyksen. Kun katsoimme kentän päähän, näimme hänet maalin alla. Maali oli kaatunut hänen päälleen. Sitä oli vaikea katsoa.

Aluksi muut vanhemmat eivät olisi halunneet päästää Elliasia pojan luokse.

– Sanoin, että jos hän kuolee, hän tarvitsee äitiään. Sain mennä. En tiennyt, että hän todella teki kuolemaa, äiti kertoo WTAE:n videolla.

Haydenin niska oli murtunut. Mitään ei ollut tehtävissä.

Ellias ei kuitenkaan ole surunsa kanssa yksin, sillä vuoden 1979 jälkeen Yhdysvalloissa ainakin 39 ihmistä on kuollut maalin kaatumisen vuoksi. Tv-asema WTAE-TV Pittsburghin vuoden 2015 raportin mukaan useissa paikallisissa kouluissa maalit oli ankkuroitu huonosti. Maalien ankkuroimisesta muistutetaan maalien pinnassa.

Ellias on antanut aiheesta useita haastatteluja, joissa hän varoittaa ongelmasta. Haydenin nimissä jaetaan myös stipendejä jalkapalloilijan urasta haaveileville lapsille.

Tärkeitä turvallisuusohjeita:



Lue myös:

    Uusimmat