Mainos

"En ole koskaan ollut näin ylpeä" – 8-vuotiaan koskettava kouluaine muistuttaa perheen merkityksestä

8-vuotiaan kirjoittama kouluessee muistuttaa jokaista perheen merkityksestä. 

Miksi perhe on on tärkeä? 8-vuotiaan vastaus kysymykseen herkistää ja muistuttaa siitä, mihin elämässä kannattaa keskittyä. 

– En ole koskaan ollut näin ylpeä, kirjoittaa kouluaineen kirjoittaneen lapsen vanhempi kirjeen yhteydessä. Alkuperäisen tekstin voit lukea Hrtwarming.com-sivustolta.

Näin kauniisti 8-vuotias kirjoittaa perheestä ja sen merkityksestä:

Perhe on aina tärkeä. Sillä ei ole väliä, paljonko saat lahjoja tai paljonko he järjestävät syntymäpäiväjuhlia, perhe on tärkeä, koska he rakastavat sinua niin paljon. He myös antavat sinulle koulutuksen ja siskoja ja veljiä, joiden kanssa voit leikkiä. 

Vanhemmat ja isovanhemmat tekevät aina parhaansa pitääkseen sinut turvassa. He jopa valvovat suuren osan yöstään, jotta olisit erittäin turvassa. He moittivat sinua, jotta voit olla tärkeä perheenjäsen ja hyvä vanhempi omalle lapsellesi joskus. 

He ovat myös erittäin tärkeitä minulle, koska he eivät anna minun pelata viikolla videopelejä, vain viikonloppuisin. He laittavat minut opiskelemaan paljon ja tekemään kotitehtäväni oikein. Perheissä on supererityistä ja tärkeää heidän rakkautensa. He rakastavat sinua juuri sellaisena kuin olet!


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.