En halua parisuhdetta, mistä saan seksiä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen 29-vuotias mies. En ole parisuhteessa koskaan ollut enkä sellaiseen halua. Seksiä haluan, mutta sitä en maksullisilta hae. Pitääkö koko elämä olla ilman seksiä sitten, vai mitä ehdottaisit toimintatavaksi?" Kysyy nimimerkki Toni.

Näin naiset vastasivat!

"Mikäli Tonilta löytyy kaveripiiristään naispuolisia sinkkuja, hän voisi tutkia mahdollisuutta friends with benefits -suhteeseen. Monet sinkkunaisetkin kaipaavat seksiä, mielellään tutulta ja turvalliselta kumppanilta varsinkin, jos kemiat osuvat hyvin yksiin. Baarista nykäistyjen yhden illan juttujen taso kun voi olla lähes mitä tahansa.. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että molemmille on "suhteen" säännöt selvillä. Seksisuhteessa on aina riskinä, että toinen osapuoli ihastuu toiseen, mutta ei saa tunteilleen vastakaikua. Tällöin suhde on viisainta päättää."
– 23, parisuhteessa

"Aivan varmasti on naisia/miehiä, jotka haluavat samaa kuin Toni. Kommunikoi aikeesi heti: en hae suhdetta, haen tätä. Kyllä se siitä."
– 29, parisuhteessa

"Voitko toistaa? En ymmärrä kysymystä. Miksi pitäisi olla parisuhteessa harrastaakseen seksiä? Jos eläisin moisen toimintamallin mukaan, olisin hukuttautunut jo ajat sitten – vähintään viinaan. Ryhdistäydy nyt. Mene baariin, iske nainen, vie se kotiin ja harrasta seksiä."
– 29, sinkku

"Eiköhän tähän ole aika ilmiselvä ratkaisu, kuten esimerkiksi yhden illan jutut. Kenenkään ei tarvitse ryhtyä parisuhteeseen vain sen takia, että haluaa seksiä. Kyllä sitä seksiä on tarjolla deittien jälkeenkin tai baari-illan jälkeen, jos vähän jaksaa nähdä vaivaa. Eli nosta perseesi ylös penkiltä ja mene iskemään naisen yhdeksi illaksi. Siinä ratkaisu."
– 26, parisuhteessa

"Miksi olla koko elämä ilman seksiä, kun parhaassa tapauksessa voi saada vakipano-ystävän? Tämähän tietysti vaatii etsimistä, mutta kyllä naisistakin löytyy henkilöitä, jotka eivät kaipaa vakituista parisuhdetta, vaan vakituisen panosuhteen. Eli rohkeasti vaan etsimään, ja rehellinen kannattaa olla heti tavattaessa – tämän voi tehdä tyylillä, niin että molemmille jää hyvä mieli."
– 38, naimisissa, entinen vakipanon harrastaja

Lue myös:

    Uusimmat