Mainos

”En aio pyytää anteeksi, että pussaan lastani huulille” – äiti puolustaa perheensä kiistanalaista tapaa

Jill Robbins huomauttaa, ettei lasten suukottaminen ole lainkaan seksuaalista, vaikka eräs asiantuntija on toista mieltä.

Pussaisitko sinä lastasi huulille? Jill Robbins pussaisi – ja puolustaa nyt tapaa She knows -nettisivulla. Robbinsin mukaan julkkisäidit, kuten Victoria Beckham ja Gwen Stefani, ovat saaneet sapiskaa, koska pussaavat lastaan huulille.

– Ei, en aio pyytää anteeksi, että pussaan lastani huulille. Hei, äidit: ihmiset tuomitsevat vanhemmuuttanne. Jos annat lapselle väärää lihaa lounaaksi, olet huono äiti. Jos vahdit lasta leikkikentällä, olet huono äiti. Jos istut penkillä ja katsot puhelintasi samalla, kun lapsesi roikkuu kiipeilytelineessä, teet silti kaiken väärin. Pussaat lastasi varmaan myös väärin. Minä ainakin pussaan, Robbins kuvailee

Teksti "Miksi pussaan lapsiani huulille, enkä aio lopettaa" -otsikolla julkaistiin alun perin jo kesällä 2016.

Aiemmin tohtori Charlotte Reznick kuvasi pusuja suulle "liian stimuloiviksi". Robbins on tyrmistynyt siitä, että asiantuntijaksi tituleerattu ihminen pitää pusuttelua automaattisesti seksiin liittyvänä.

– Voi Char, hillitse itsesi ja lakkaa tekemästä jokaisesta pikkuasiasta likaista tai seksiin liittyvää, Robbins tylyttää.

– Niin sanotusta asiantuntijan mielipiteestäsi vanhemman ja lapsen hellyydenosoituksiin sanon vain tämän: olet ekspertti hevonkukussa. Aivan. Hevonpa*kassa.

Robbins huomauttaa, ettei lasten suukottaminen ole lainkaan seksuaalista, samalla tavalla kuin oman äidin pussaaminen ei ole eroottista.

– Kyllä, lapseni näkevät minun suutelevan miestäni suulle. He näkevät minun suukottavan tervehdykseksi tai hyvästeiksi. He näkevät meidän pussaavan toisiamme suulle satunnaisten hellyyden hetkien aikana... Samalla tavalla, kuin teemme heille. Mikään tässä ei ole seksuaalista tai stimuloivaa. Ajatus siitä, että joku leimaisi tämän toiminnan niin, on, no, ällöttävä.

Robbins kertoo, että vaihtaa eroottisia suudelmia miehensä kanssa vain yksityisesti. Lapsiltaan hän saa hyvänyönsuukon tai aamupusun, jotka ovat täysin viattomia.

– Otan kaikki huulipusut, jotka voin saada. Niin asiat tehdään perheessämme. Jos niitä ei tehdä näin teidän perheessänne, antaa mennä, Robbins sanoo.

Hän muistuttaa, että maailmassa on myös sairaita ihmisiä, joiden tavoitteena on lasten satuttaminen. Samalla Robbins huomauttaa, ettei rakkauden osoittaminen omaa lasta kohtaan ole likaista.

– Tulen huulille suukottavasta perheestä ja olen ylpeä siitä. Jos kuka tahansa, ekspertti tai muu, haluaa kutsua sitä epäsopivaksi, niin... Minulla on muita paikkoja, joita he voivat suukottaa.

Lähde: Sheknows.com

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.