Harry Potter -tähdet surevat edesmennyttä Albus Dumbledoren näyttelijää: "Hän valloitti minut lapsena"

Harry Potter -elokuvissa Albus Dumbledorea näytellyt Sir Michael Gambon kuoli 82-vuotiaana. Hänen kollegansa ovat muistelleet tähteä Instagramissa. 

Harry Potter -elokuvasarjassa Albus Dumbledorea näytellyn Sir Michael Gambonin, 82, kuolemasta uutisoitiin 28. syyskuuta. Gambonin perhe kertoi Independent-lehdelle, että näyttelijä menehtyi rauhallisesti sairaalassa.

Harry Potterin päätähdet ovat muistelleet Gambonia Instagramissa. Elokuvissa Ron Weasleyn roolissa nähty Rupert Grint muisteli kollegaansa koskettavasti. 

–  Niin surullista kuulla Michaelista. Hän toi niin paljon lämpöä ja kujeilua jokaiseen kuvauspäivään. Hän valloitti minut lapsena ja hänestä tuli henkilökohtainen roolimallini elämän hauskuuden ja omintakeisuuden löytämisessä. Lähetän kaiken rakkauteni hänen perheelleen, Grint kirjoitti. 

Harry Potterin näyttelijä Daniel Radcliffe  jakoi kuvia yhteisistä kohtauksista Gambonin kanssa. 

– Kun olin teini, hän sai minut nauramaan todella helposti. Hän nauratti minua aina kohtauksen alkuun saakka, enkä lähestulkoon saanut itseäni kerättyä, ja hän vain pystyi hyppäämään esitykseen arvokkuudellaan ja charmillaan. Hän on uskomaton, Radcliffe kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Hermione Grangerin roolissa nähty Emma Watson  muisteli edesmennyttä tähteä Instagramin tarinat-osiossa. 

– Niin kiltti Michael Gambon. Et koskaan ottanut asioita liian vakavasti, mutta jotenkin teit aina kaikista vakavimmista hetkistä arvokkaita. Kiitos, että näytit meille, mitä on olla herkästi merkittävä. Tulemme kaipaamaan sinua, Watson kirjoitti. 

Gambon peri Harry Potter -elokuvasarjan rakastetun Dumbledoren roolin vuonna 2004, kun hahmoa aikaisemmin esittänyt näyttelijä Richard Harris menehtyi vuonna 2002.

Lue myös:

    Uusimmat