Emma Kimiläinen palasi palkintopallille– komea nousu kuudennesta ruudusta!

Emma Kimiläinen nousi palkintopallille W Series -formulasarjan kauden toisessa osakilpailussa Itävallassa. Hän oli vuoden 2019 mestarin Jamie Chadwickin voittamassa kisassa kolmas.

Kimiläinen sijoittui aika-ajoissa kolmanneksi, mutta hänen lähtöpaikkansa oli lähtöruuturangaistuksen vuoksi vasta kuudennessa ruudusssa.

Chadwick ja Kimiläinen saivat palkintopallille seurakseen toiseksi sijoittuneen venäläisen Irina Sidorkovan.

Kahden Itävallassa ajetun kilpailun jälkeen Kimiläinen on sarjassa kuudentena. Eroa kärkeen nousseeseen Chadwickiin on 17 pistettä. Pisteitä jaetaan F1:n tavoin kymmenelle parhaalle.

Kaksi vuotta sitten Kimiläinen saavutti historian ensimmäisellä W Series -kaudella yhden voiton ja yhden kakkossijan, ja hän sijoittui loppupisteissä viidenneksi oltuaan loukkaantumisen takia sivussa kahdesta kilpailusta.

Kahdeksasta osakilpailusta koostuva W Series -kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Silverstonessa.