Eminemin 25-vuotias tytär Hailie tytär harvinaisessa kuvassa poikaystävänsä kanssa – hehkuttaa onneaan

Eminem räppää Trumpia vastaan: "Hän on hyvä vain rasismissa"

Eminemin tytärtä poseeraa poikaystävänsä kanssa.

Rap-artisti Eminemin 25-vuotias tytär Hailie Jade Mathers julkaisi viime viikolla harvinaisen otoksen Instagram-seuraajilleen. Julkaisemassaan kuvassa Mathers poseeraa poikaystävänsä Evanin kanssa.

– Postaan harvoin feediini, mutta kun postaan, olen onnellinen, että teen sen kanssasi, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen

People-lehti kertoo, että vaikka pari aloitti seurustelun vuonna 2016, vilahtaa Evan harvoin tyttöystävänsä tilillä. 

Eminemillä on Hailien lisäksi kaksi tytärtä. Hailien äiti on Kim Scott, 46. Pariskunta erosi vuonna 2001, mutta palasi yhteen vuonna 2006, kunnes parin kuukauden kokeilun jälkeen erosivat taas.

Kaksi muuta tytärtä ovat adoptoituja. 27-vuotiaan Alaina Marien biologinen äiti on Dawn Scott, joka on Kimin sisko. Päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut Dawn Scott menehtyi vuonna 2016.

Eminem on adoptoinut myös Kimin 18-vuotiaan tyttären Whitney Scottin. Hänen biologinen isänsä on Eric Hartter, mies, jonka kanssa Kim oli naimisissa aikana, jolloin suhde oli katkolla Eminemin kanssa.

Eminem on hyvin tarkka yksityisyydestään. Hän avautui kuitenkin yllättäen Hailie-tyttärestään viime vuonna Mike Tysonin luotsaamassa podcastissa. 

– Ei vauvoja, hänellä on poikaystävä ja hänellä menee hyvin. Hän on todellakin tehnyt minut ylpeäksi. Hän valmistui yliopistosta, Eminem puhui Hailie-tyttärestään. 

Lähde: PeopleThe Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja