Kansallislauluesitys sai jalkapallofanit raivostumaan – tältä suuren kohun aiheuttanut tulkinta kuulosti

EM-karsintojen kansallislauluesityksestä suuri kohu – Englannin pelaajilta paljonpuhuva reaktio 0:59
Katso videolta Ellynoran esitys sekä englantilaispelaajien reaktiot.

Jalkapallon miesten EM-karsintojen huippuottelussa Italian ja Englannin välillä koettiin kummastuttava tilanne jo ennen alkupotkua. Euroviisuihin viime vuonna pyrkineen laulaja Ellynoran tulkinta "God Save the King" -kansallislaulusta sai Englannin pelaajat vaivaantumaan.

Englantilaisfanit eivät ottaneet ilolla vastaan Ellynoran esitystä, jossa vaikeuksia oli jo heti alkuvaiheessa. Italialais-amerikkalainen laulaja ei muistanut laulun sanoja oikein ja myös äänen kanssa oli ongelmia. Yleisö alkoi buuaamaan jo esityksen ensimetreillä.

Laulajan tulkinta sai sosiaalisessa mediassa täystyrmäyksen. Ellynora pyysi Daily Mailin haastattelussa anteeksi esitystään.

– Olen niin vihainen siitä, mitä tapahtui, koska halusin, että siitä tulee täydellistä. Kaikki on minun syytäni. Yritin tehdä parhaani, jotta voisin ratkaista ongelman, mutta ei ollut mitään, mitä olisin voinut tehdä. Siitä olen todella vihainen, Ellynora sanoi.

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta englantilaisilta faneilta, sekä paikan päällä että kotona olleilta. Minua hävettää se, mitä tapahtui ja en halua, että ihmiset ajattelevat, että olen epäkunnioittava. Kansallislaulun tulkitseminen on kunnia ja olin todella innoissani, että pääsin tekemään niin, Ellynora totesi.

Englanti voitti ottelun 2-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat Declan Rice sekä Harry Kane, joka nousi maalillaan Englannin kaikkien aikojen maalintekijäksi ohi Wayne Rooneyn. Kane on nyt viimeistellyt 54 osumaa maajoukkueessa. Italian ainokaisen teki Mateo Retegui.

Katso pääkuvan videolta kohun aiheuttanut esitys. Alla olevalla videolla Italian ja Englannin välisen ottelun maalikooste.

Maalikooste: Italia - Englanti 8:05

Lue myös:

    Uusimmat