EM-joukkueen perheenjäsenet lennätettiin kuudella yksityiskoneella kisoihin – tällainen oli hintalappu

Jalkapallon miesten EM-kilpailuissa puolivälieriin edennyt Englanti järjesti omana välipäivänään tiistaina perhepäivän. Paikalle ilmestyi myös tähtilaulaja Ed Sheeran.

Perhepäivän vieraat lennätettiin paikalle kuudella yksityiskoneella. The Timesin mukaan lennot maksoivat yhteensä vähän vajaat puoli miljoonaa euroa. Omaiset kuljetettiin joukkueen majapaikkaan, jossa he viettivät aikaa viisi tuntia pelaajien kanssa.

Paikalla oli myös laulaja Ed Sheeran, joka musisoi tapahtumassa kitaransa kanssa. Osa pelaajista lähti myös käymään Erfurtin kaupungissa ensimmäistä kertaa. Heidät nähtiin syömässä ravintoloissa ja tutkimassa kaupungin vanhoja katuja.

Englannin supertähti Jude Bellingham oli pizzalla vanhempiensa kanssa ja otti myös kuvia fanien kanssa. Väkijoukko kasvoi lopulta liian suureksi ja poliisi joutui saattamaan hänet autolle. Bellingham on paraikaa Euroopan jalkapalloliiton Uefan tutkinnassa kyseenalaisen tuuletuksensa vuoksi.

Englanti voitti neljännesvälierässään Slovakian Bellinghamin sekä Harry Kanen osumilla maalein 2-1. Se kohtaa omassa puolivälierässään lauantaina Sveitsin.

 

Lue myös:

    Uusimmat