Elonkerjuun keikkabussi leimahti liekkeihin: Onneksi olemme hengissä

Elonkerjuu-bändin pääsiäisen keikkamatka sai dramaattisen käänteen bussin sytyttyä tuleen.

Pääsiäinen on monille bändeille ja artisteille kevään kuuminta keikka-aikaa. Tosin aina matkat eivät suju suunnitelmien mukaan ja tämän sai tosissaan kokea sunnuntaina Elonkerjuu-bändi.

Lauantaina Kaustisilla keikkaillut bändi siirtyi sunnuntaina kohti Teuvan nuorisotaloa, kun keikkabussi syttyi tien päällä tuleen. Bändi raportoi tilanteesta Facebook-sivullaan videon kera. Matkalla bussissa oli teknisen henkilökunnan lisäksi bändin viulisti Johanna Koivu.

– Viulu- Mirkku ja tekniikan Markut rattoisalla keikkamatkalla. Bussi löi lieskaa ja sisällä kuumottavat oltavat. Onneksi olemme kaikki hengissä ja Harri ja Aki saivat palon sammutettua. Nyt sitten vaan palellaan tienvarressa ja odotellaan kyytiä. Tien päältä raportoi Mirkku, videon yhteyteen kirjoitetaan.

Mikäli video ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin bändi päivitti sosiaaliseen mediaan kuvan kera saaneensa uuden bussin alleen ja päässeensä keikkapaikalle.

Maanantaina bändi voi rauhoittua viettämään vielä pääsiäistä, sillä Elonkerjuun seuraava keikka on vasta 17. huhtikuuta. Toivottavasti bändin bussi on tuolloin jälleen kunnossa. Elonkerjuu tunnetaan muun muassa hiteistään Suudellaan, Viistäköön siipeni maata ja Viiltävä ikävä.

Lue myös:

    Uusimmat