Elokuva täynnä erikoisia sattumuksia – bongaa nämä tänään telkkarissa!

Teoria miehistä -elokuva nähdään AVAlla lauantaina klo 22.00.

Teoria miehistä on romanttinen newyorkilaiskomedia televisiossa työskentelevästä Jane Goodalesta ja hänen miesmaailmastaan. Tultuaan taas kerran jätetyksi Jane alkaa kehittää kolumneissaan radikaalia teoriaa, joka liittyy miesten eläimelliseen käyttäytymiseen. Pääosassa elokuvassa on AshleyJudd.

Bongaa nämä erikoiset sattumukset elokuvasta!

– Kun Ashley Juddin esittämä Jane on menossa Dianen tv-ohjelmaan, hänen kasvojaan puuteroiva nainen on NaomiJudd, Ashleyn äiti. Elokuvassa olivat mukana kolme Juddia: Naomi ja ja Ashleyn lisäksi lopputekstien aikana soivan kappaleen esittää WynonnaJudd.

– Kun Jane katsoo luonto-ohjelmaa asunnossaan, ohjelman selostaa ohjaaja TonyGoldwyn.

– Kun Ashleyn esittämä Jane on baarissa ja kuuntelee MarisaTomein roolihahmon kertomusta tämän pelosta kaljuja miehiä kohtaan, taustalla istuu kalju mies.

– Eddie Aldenin puhelinnumero elokuvassa on 555-0134. Samaan numeroon on soitettu elokuvissa Memento, FightClub ja SalapoliisiHarriet.

– Elokuvan viimeinen kohtaus kuvattiin, kun HughJackman työskenteli jo X-Men -elokuvan parissa. Jackmanin roolihahmon Eddien hiustyyli onkin tässä kohtauksessa aivan erilainen kuin muissa elokuvan kohtauksissa.

– Kun Jane ja Eddie juttelevat elokuvan lopussa, samat avustajat kävelevät taustalla edestakaisin.

Bonus:

– Elokuvassa Jane ja Ray ihastuvat erääseen asuntoon, josta näkee suoraan World Trade Centerille. Teoria miehistä julkaistiin DVD:llä 18. syyskuuta 2001. Siitä tuli ensimmäinen DVD, jonka sisällön paikkansapitävyys kärsi syyskuun 11.päivän terrori-iskujen vuoksi.


AVA/Maria Aarnio

Lähde: IMDB

Kuvat: Elokuvasta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja