Elokuu sai synkän alun liikenteessä: Neljä ihmistä kuoli erillisissä kolareissa saman päivän aikana

0:35
Lohduttomat kuvat turmapaikalta: Auto syöksyi Tuusulanjokeen, parikymppinen nainen kuoli ja kolme nuorta miestä loukkaantui vakavasti

Suomessa oli lauantaina iltakahdeksaan mennessä sattunut jo neljä kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.

Yksi ihminen kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Tuusulassa Uudellamaalla varhain lauantaiaamuna. Onnettomuuden kuolonuhri oli parikymppinen nainen. Nainen kuoli onnettomuuspaikalle.

Autossa oli naisen lisäksi kolme miestä, joista yhden tilan kerrottiin olevan kriittinen. Kaikki autossa olleet olivat iältään 21–23-vuotiaita.

Ilmoituksen tekijä kertoi vastaan ajaneen auton ajautuneen äkillisen ja voimakkaan ohjausliikkeen seurauksena Tuusulanjokeen ja päätyneen sinne katolleen.

Poliisi aloittaa tutkinnan, kun autossa olleita ihmisiä päästään kuulemaan.

Kuolonkolarit Heinolassa ja Karkkilassa

Heinolassa yksi ihminen kuoli henkilöauton ja kuorma-auton välisessä nokkakolarissa, Hämeen poliisilaitos kertoi Twitterissä. Onnettomuus tapahtui Nelostiellä Makkaramäen kohdalla.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta lauantaiaamuna seitsemän aikaan.

Kuolonuhri oli poliisin mukaan nainen. Poliisi ja tutkijalautakunta jatkavat tapauksen tutkintaa.
Karkkilassa kuoli moottoripyöräilijä kahden moottoripyörän ja henkilöauton risteyskolarissa yhdentoista jälkeen aamupäivällä.

Pelastuslaitoksen mukaan toinen moottoripyöräilijöistä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Autoilija kuoli törmättyään puuhun Kangasniemellä

Etelä-Savossa noin 30-vuotias auton kuljettaja kuoli myöhemmin lauantaina, kun auto ajautui ulos Kangasniemen Toivakantieltä törmäten puuhun, kertoi poliisi. Auton matkustajana ollut mies loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, ja hänet vietiin sairaalahoitoon Kuopioon.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 14.15. Alueella on poliisin mukaan 80 kilometrin rajoitus ja onnettomuuspaikka sijaitsee suoralla tieosuudella.

Poliisi on kirjannut tapahtuneesta rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja tutkii tapausta yhteistyössä liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunnan kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja