Ellen Jokikunnas kirjoitti koskettavan viestin tulevalle lapselleen: "Onko hän jo syntynyt?"

2:47
Ellen Jokikunnas on saanut paljon palautetta kertoessaan adoptiosta.

Juontajatähti Ellen Jokikunnas odottaa puolisonsa kanssa adoptiolasta.

Suosikkijuontaja Ellen Jokikunnas julkaisi äitienpäivänä Instagramissa koskettavan kirjoituksen. Jokikunnas odottaa puolisonsa Jarin kanssa adoptiolasta. Jokikunnas kertoi aiemmin MTV Uutisille, että adoptioprosessi on usein niin pitkä ja monimutkainen, että elämää on nyt pyrittävä elämään hetkessä.

Nyt hän kirjoitti Instagramissa tuntemuksistaan. Juontaja kertoo, että äitienpäivä on ollut hyvin tunteellinen, jonka hän sai viettää yhdessä oman äitinsä kanssa. Jokikunnas miettii myös omaa tulevaa lastaan.

– Sydämessäni vaalin kaikkia lapsettomia, tahattomasti tai omasta valinnastaan. Tänään olen miettinyt paljon tulevaa lastamme. Onko hän jo syntynyt? Saako hän olla oman biologisen äidin sylissä̈? Onko hän turvassa?

– Pitääkö kukaan hänestä tänään huolta, saako hän halauksia, hellyyttä ja rakkautta? Kuinka monta vuotta vielä ehtii kulua ennen kuin me pääsemme häntä halaamaan ja antamaan kaiken rakkautemme? Jokikunnas kirjoittaa.

43-vuotias Jokikunnas kertoi aiemmin aloittaneensa hedelmöityshoidot jo alle 30-vuotiaana. Jokikunnas kertoi saaneensa paljon kannustavaa palautetta sen vuoksi, että hän otti vuosien jälkeen julkisuudessa puheeksi henkilökohtaisen kamppailunsa.

Juontaja tapasi aviomiehensä Jarin vuonna 2010.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja