Ellalla, 36, on käsittämätön vartalo: Pelkkää lihasta ja rasvaprosentti alle kahden!

1:04

Amerikkalais-venäläisellä Ella Dobrininalla on huima keho, jossa on rasvaa vain alle kaksi prosenttia! Katso ylläolevalta videolta, kuinka hän esittelee lihaksiaan.

Kehonrakentaja Eleonora 'Ella' Dobrininan, 36, vartalo on käytännössä pelkkää lihasta. Nainen kertoo MTV Lifestylelle, että kehon rasvapitoisuutta mittaava koostumuskoe ei havaitse hänen kehossaan ollenkaan rasvaa, sillä rasvaprosentti on niin alhainen, vain noin 0–2 prosenttia!

Normaalin rasvaprosentin ihannearvo on miehillä 15 prosentin paikkeilla, naisilla 22 prosentissa.

– Synnyin aktiivisena. Se on veressäni! En voi kuvitella elämää ilman urheilua ja kuntoilua. Jokaiseen elämäni osa-alueeseen liitän kuntoilun, kertoo Ella Greatest Physiques-sivustolla.

Tällä hetkellä Ella kisaa kehonrakennuksen ja fitness-urheilun urheilujärjestö International Federation of BodyBuildersin ammattilaisena ja treenaa jopa kuusi kertaa viikossa säilyttääkseen hämmästyttävän kroppansa. 167,5 senttinen nainen painaa noin 56,7–61,2 kiloa.

Urheilu on kuulunut elämään jo pienenä

Urheilu on kuulunut Venäjällä syntyneen ja kasvaneen Ellan elämään jo viisivuotiaasta saakka. Ellan isä oli menestynyt painija Neuvostoliitossa.

Isä kuitenkin menehtyi vain 36-vuotiaana, Ellan ollessa 14 vuotta. Isänsä menestyksestä inspiroituneena Ella aloitti treenaamisen kuntosalilla jo 16-vuotiaana ja yleni nopeasti ensin urheiluohjaajaksi ja lopulta personal traineriksi.

– En edes tajunnut, miltä näytin, ja että ihmiset pitivät minua ammattiurheilijana ja ammattivalmentajana, Ella sanoo.

23-vuotiaana Ella kuitenkin muutti äitinsä perässä Kanadaan, jossa hänen täytyi opetella puhumaan englantia ja hankkimaan elantonsa muilla tavoilla kuin toimimalla urheilun parissa. Samalla hänen kehossaan alkoi tapahtua muutoksia.

Raskaus kerrytti kiloja jopa kaksinkertaisen määrän

Herkkuja rakastava Eleonora oli pysynyt hoikkana urheillessaan ja työskennellessään salilla jopa aamukahdeksasta ilta yhteentoista. Kun treenaamiselle ei ollut enää samalla tavalla aikaa, hän alkoi lihoa.

Tullessaan raskaaksi Ella söi yhä enemmän, omien sanojensa mukaan jopa viiden ihmisen edestä. Hän ei pystynyt kontrolloimaan syömistään raskauden aiheuttamien hormonimuutosten takia.

Paino nousi, mutta nainen lupasi itselleen, että hankkisi vielä timmin kehonsa takaisin. Synnytyksen jälkeen Ella painoi jo noin 100 kiloa.

ella 1

Heti synnytyksen jälkeen, lääkärien leposuosituksista huolimatta, Ella aloitti ahkeran treenaamisen. Samalla hän myös muutti ruokavaliotaan, ja läski alkoi korvautua lihaksella.

Ensimmäisen kerran Ella astui fitness-kisoihin vuonna 2012 ja voitti heti ensimmäisen sijan.

Kovaa treeniä ja tarkka ruokavalio

Ella kertoo MTV Lifestylelle, että silloin, kun hän ei ole treenaamassa kisoja varten, ruokavalio saa täydennyksekseen myös herkkuja, kuten muffineja ja muita leipomotuotteita. Muutoin se koostuu pääasiassa proteiinista, kuten kanasta, kalasta tai pihvistä ja vihanneksista.

– Rakastan leivonnaisia, mutta en pidä tavallisesta leivästä. Sitä en syö koskaan. En koskaan syö pizzaa tai muuta pikaruokaa, koska olen kotoisin paikasta, jossa emme syö tätä roskaa, Ella kertoo.

Myöskään suklaa tai karkit eivät kuulu hänen ruokavalioonsa, sillä nainen ei pidä niistä. Maitotuotteet taas eivät sovi hänen vatsalleen, eikä Ella nauti mistään kastikkeistakaan, joten proteiini ja kasvikset menevät napaan pelkällä suolalla ja pippurilla höystettynä.

ella 2

– Kun treenaan [kisoja varten], se on eri asia. Silloin syön vain puhdasta proteiinia, aina pieniä annoksia, sekä vain vihanneksia ja hiukan tärkkelystä, kuten riisiä tai bataattia. Kontrolloidusti, Ella kertoo.

Ellan treeni koostuu Greatest Physiques-sivuston mukaan voimaharjoitteista neljänä päivänä ja yhtenä päivänä 20–30 minuuttia kestävästä kevyestä cardiosta. Sunnuntai on Ellan lepopäivä.

– Jos lopetan [urheilun], minusta tulee taas ylipainoinen. Ainoa bonukseni on ehtymätön aktiivisuuteni ja intohimoni urheiluun, Ella naurahtaa.

Lisää kuvia ja videoita Ellan upeasta kehosta voi katsoa hänen Instagram-tililtään täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja