Ella Kanninen hassuttelee rooliasussa – seuraajat innostuivat juontajan yllätyspaljastuksesta: "Milloin voi varata lippuja?"

Päivän nimi: Ella Kanninen 8:52
Ella Kanninen kertoo arjesta Toscanassa: "Yksi suomalainen siellä joukossa ei ole mikään poikkeus"

Puoli seitsemän -juontaja Ella Kanninen paljastaa Instagramissa työskennelleensä 1990-luvulla kahden kesän ajan lentoemäntänä.

Puoli seitsemän -ohjelmaan viime syksynä palannut juontaja Ella Kanninen julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa lentoemännän asussa. Kanninen kertoo kuvan yhteydessä, että kyse on Puoli seitsemän -ohjelman puffista, mutta paljastaa, ettei univormu ole hänen yllään ensimmäistä kertaa.

– Tiedän hyvin, miten kahvia kaadetaan koneessa ja monta muutakin tärkeämpää mm. matkustajien turvallisuuteen liittyvää juttua. Olin Finnairin emäntänä kaksi kesää (1996 ja -97). Valmistuin Ilmailuopiston peruskurssi 2:lta, Kanninen paljastaa.

Hänelle jäi noilta kesiltä lämpimiä muistoja ja monta rakasta ystävää.

– Työ oli mahtavaa, monipuolista ja hauskaa vaikka lopulta jatkoin toimittajan hommissa, kirjoittaa Kanninen ja tsemppaa samalla ilmailualalla työskenteleviä ihmisiä, joille korona-aika on ollut vaikeaa.

– Tämä aika koettelee lentohenkilökuntaa ja moni kamppailee. Toivotan sydämestäni jaksamista kaikille ja olen hengessä mukana aina!

Kannisen seuraajat innostuivat kuvasta.

– Tahdon kyllä sille lennolle, missä on Ella lentoemäntänä. Milloin voi varata lippuja? eräs tiedusteli.

– Vau, mikä yllätyspaljastus! toinen innostui.

– Luin lehdestä, että lähdet puoliseiskasta. Palaatko lentoemännäksi? kyseli puolestaan kolmas.

Kysymys viittasi siihen, että Yle tiedotti perjantaina, että Puoli seitsemän -ohjelmaa nähdään ruudussa myös kesällä. Kanninen ei kuitenkaan ole kesällä tuttuun tapaan Mikko Kekäläisen juontajaparina, vaan häntä tuuraa kesän ajan Susani Mahadura. Mahadura on juontanut ohjelmaa perjantaisin yhdessä Olli-Pekka Kursin kanssa. Suoria Puoli seitsemän -lähetyksiä ei ole aiemmin näytetty kesäisin.

Lue myös:

    Uusimmat