Elastinen ja Cheek jakavat työn ja ystävät: ”Emme edes voisi olla riidoissa”

Räppärikaksikko Elastinen ja Cheek vierailevat tänään torstaina 20. huhtikuuta suorassa EVS-lähetyksessä.

Elastinen ja Cheek löivät hynttyyt yhteen syksyllä 2016 ja perustivat räppiduon, joka kantaa nimeä Profeetat.

Poikabändi starttaa pian kymmenen konsertin mittaisen kiertueen. Ensin kaksikko viihdyttää fanejaan kolmella loppuunmyydyllä areenakeikalla ja kesällä juhlitaan festareilla uuden show’n merkeissä.

Pitkien soolourien jälkeen Cheek ja Elastinen viihtyvät hyvin yhdessä.

– Meidän ei tarvitse ollenkaan valmistautua haastatteluihin, että sopisimme etukäteen, mihin kumpikin vastaa ja mitä. Dynamiikkamme ei ole koskaan harjoiteltua, vaan se tulee luonnostaan. Olemme molemmat niin innoissaan tästä kaikesta, että haastatteluiden tekeminen on superhelppoa, samoin musiikin, Elastinen hehkuttaa.

– Se on myös keikoilla yksi vahvuutemme. Olimme treeneissä kahdestaan ja meillä on niin hauska meininki, kun tuplaamme kahdestaan. Kun Ela laulaa mukana All good everything -biisiä, siitä tulee ihan erilainen, Cheek säestää.

Profeetat ovat julkaisseet kolme kappaletta, joista viimeisin kantaa nimeä Jokainen kyynel. Kappaleen kantavana teemana on negatiivisen palautteen kääntäminen polttoaineeksi.

Vaikka kriitikot eivät ole juurikaan lämmenneet Profeettojen kappaleille, fanit ovat olleet riemusta suunniltaan. Jokainen kyynel singahti jo ensimmäisenä päivänä Spotifyn ykköseksi.

Huolimatta siitä, että Cheek ja Elastinen viettävät runsaasti aikaa yhdessä, riitoja ei vielä ole näkynyt.

– Saisimme varmaan isompia lööppejä, jos olisi riitoja, kaksikko nauraa.

– Meillä on yhteinen kaveripiiri ja olemme joka tapauksessa samoissa porukoissa, eli emme edes voi olla riidoissa. Jos jommallakummalla menisi hermo, siitä päästäisiin varmaan aika nopeasti yli.

Katso artikkelin yläosasta Profeettojen haastattelu videolta artikkelin yläosasta.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat