Elastinen avoimena perhe-elämästään – räppäri paljastaa, mikä isyydessä on haastavinta: "Se vaatii totuttelemista"

Erikoishaastattelussa Elastinen 13:43
Katso videolta Elastisen koko Viiden jälkeen -haastattelu – räppäri kertoo, miten päätyi tekemään oman versionsa Suurlähettiläiden ikivihreästä!

Elastinen kertoi perhe-elämästään Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa.

Viime perjantaina uutta musiikkia julkaissut räppäri Elastinen vieraili maanantaina Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. Viime aikoina keikkailun suhteen hiljaiseloa viettänyt artisti kertoi lataavansa parhaillaan akkuja tulevaa festarikesää varten.

– Tulee hyvä festarikesä, minut tullaan näkemään ihan ympäri Suomea ison bändin kanssa. Mennään täysillä. Siihen ladataan nyt paukkuja, hän kertoi hymyillen.

Elastinen on tehnyt musiikkia aina 90-luvulta lähtien. Hän on paitsi yksi suomirapin uranuurtajista ja menestyneimmistä artisteista, niin myös isä ja aviomies. Elastisen ja tämän puolison kolmas lapsi syntyi viime vuoden tammikuussa.

Räppäri kuvaili perheensä tuovan hänen elämäänsä "ihan järjettömän paljon" ja sellaisia asioita, joita hänellä ei ole koskaan aikaisemmin ollut.

– En vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta. Se on ottanut valtavan osan elämästäni ja tuonut tasapainon, hän sanoi.

Elastinen kertoi vanhemmuuden tehneen hyvää myös esimerkiksi hänen elämänsä rytmille ja rutiineille.

– Asiat täytyy suunnitella siten, että on muita ihmisiä, joille olet vastuussa ja joista olet vastuussa. Ei ole enää vain minä minä minä, vaan nyt on meidän jengi, hän valotti.

Kaikesta ihanuudesta huolimatta vanhemmuuteen liittyy myös haasteita. Räppäri tiesi heti asian, jonka hän kokee olevan isyydessä kaikkein vaikeinta. 

– Se arvaamattomuus! Että joka päivä tulee jotain, mihin et ollut ihan valmis. Se vaatii totuttelemista, hän sanoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat