Eläkeläistä ei päästetty huvipuistoon: Tässä yllättävä syy

Kanadalaiskanava CTV News kertoo 63-vuotiaasta lego-fanista, jonka kauan odotettu unelmamatka Legolandiin päättyi jo huvipuiston portille. Syy porttikieltoon oli se, ettei miehellä ollut lasta mukanaan.

John St-Onge oli ajanut aikuisen tyttärensä kanssa lähes neljä tuntia päästäkseen Vaughanin kaupungin Legolandiin. Sisään ei kuitenkaan ollut asiaa, sillä Legolandin sääntöjen mukaan aikuiset eivät pääse puistoon ilman lasta.

Innokas legoharrastaja St-Onge, joka omistaa noin 50 000 legon kokoelman, kertoo haastattelussa tuntevansa itsensä syrjityksi. Ilman lasta huvittelevien aikuisten sisäänpääsy on kielletty kaikissa Legolandeissa, mutta pettynyt St-Onge ei ollut säännöstä tietoinen.

Puiston markkinointijohtaja Lara Hannaford pahoitteli St-Ongen kokemusta, mutta puolusti kuitenkin puiston sääntöä. Sääntöä perustellaan sillä, että Legoland on lasten vetonaula ja puisto haluaa suojella siellä vierailevia lapsia ja perheitä. Hannaford huomauttaa, että kerran kuussa Legolandissa vietetään kuitenkin iltoja, joina sisäänpääsy on varattu vain aikuisille.

Lähde CTVNews.ca

Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja