Eläinsuoja pyysi Area 51 -intoilijoita "rynnäköimään sen sijaan heille" – huikea tulos

2:30
Hyviä neuvoja koiranomistajille: Näin leikkaat koiran kynnet oikein!

Oklahomassa sijaitseva eläinsuoja  kehotti Area 51 -alueelle tunkeutumista suunnittelevia "tunkeutumaan" sen sijaan heidän tiloihinsa. Adoptiotempaus oli menestys!

Netissä levinnyt idea Yhdysvaltain mystiselle Area 51 -alueelle tunkeutumisesta sai erään eläinsuojan kokeilemaan jotakin uutta.

Lähes kaksi miljoonaa ihmistä oli ilmoittautunut sosiaalisessa mediassa leviävään tapahtumaan, jonka tarkoituksena oli suorittaa joukkoryntäys salaperäiselle "alue 51:lle".

"Tulkaa rynnäköimään eläinsuojaamme"

Oklahomassa sijaitseva OKC Animal Welfare julkaisi Facebookissa kotia etsivistä eläimistään otoksia avaruusolentoteeman mukaisesti ja kehotti Area 51 -alueelle tunkeutumista suunnittelevia "tunkeutumaan" sen sijaan heidän tiloihinsa, kertoo Fox News.

– Tulkaa rynnäköimään eläinsuojaamme… Meillä on upeita eläimiä valmiina suojaamaan sinua Area 51:n avaruusolioilta. Adoptointi ei ole kovin kaukana tästä maailmasta, eläinsuoja maalaili kuvajulkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Julkaisussa eläimet käyttävät foliohattuja. Mukana oli hashtag #stormtheshelter, suomeksi siis "rynnäköi eläinsuojaan".

Avoimissa ovissa kuvia "alieneilta" suojaavan koiran kanssa

Yhdistys järjesti myös avoimien ovien tapahtuman, jossa kansa sai ottaa kuvia itsestään avaruusolennoilta suojaavan koiran, Piperin, kanssa.

Julkaisu keräsi pian paljon positiivista huomiota, ja siinä esiintyneistä eläimistä kaksi sai heti oman kodin – Piper mukaan luettuna. Eläinsuoja sai myös yli 2000 dollaria lahjoituksina.

"Jatketaan ja näytetään kaikille"

Järjestö kiitteleekin saamastaan kauniista palautteesta – luonnollisesti uuden avaruusolio-kuvan kera.

– Jatketaan ja näytetään kaikille, ettei adoptointi ole kaukana maailmastamme, tukekaa paikallisia eläinsuojianne! Kuvassa on avaruusolentoja vastaan taisteleva Daisy 313178! Se on nelikuinen bordercollie-mix ja ihastuttavaa seuraa, järjestö vinkkasi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja